VIP Club

TOBAKSGAARDENS ERHVERVSKLUB: Et stærkt kulturliv er et særdeles vægtigt instrument, når man vil skabe vækst og identitet i et område. Med erfaring fra andre danske og udenlandske byer ser vi Tobaksgaarden – Kulturhuset i Assens – som en naturlig ramme omkring et bredt udvalg af lokale aktiviteter.

Tobaksgaarden er Vestfyns kulturmagnet, med aktiviteter som trækker folk til fra nær og fjern – foreninger, borgere, erhvervslivet og de tusindvis af danske og udenlandske turister, som hvert år besøger området.

I Tobaksgaarden lægger vi vægt på at have et personligt og dynamisk samarbejde med vores erhvervsmedlemmer, og tilstræber derfor at give den enkelte samarbejdspartner et tilbud, der matcher virksomhedens behov.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om fordelene ved medlemskab af Tobaksgaarden VIP Club. Læs mere om de enkelte pakker og fordele her.

Tobaksfabrikant Georg Gundersen:
“Jeg er meget begejstret. Tobaksgaarden har overgået mine forventninger.”

Vestmark A/S – Marianne Vestmark:
“Vores medlemskab i Tobaksgaarden Assens har givet os så mange kulturelle oplevelser, som vi aldrig ville få bestilt. Det er svært at vælge noget fra, når tilbuddene strømmer ind. Med VIP medlemskab modtager vi personlige invitationer til interessante og attraktive arrangementer, som samtidig giver os rigtig god mulighed for mere forretning og netværk med andre virksomheder. Et hyggeligt medlemskab som vi alle i Vestmark har glæde af.”

Advokat Frantz Dolberg, Dolberg-advice
:
“Kulturlivet på Vestfyn er utrolig vigtigt for udviklingen af Assens Kommune.
Ikke mindst for at fremme bosætning og tilflytning”

Direktør Jacob Bjerre, Scandinavian Tobacco Group Assens:
“Scandinavian Tobacco Group Assens har afholdt mange forskellige typer af arrangementer i Tobaksgaarden: Fællesmøder, jubilæer, festmiddage, konferencer etc. og hver gang har vi været meget tilfredse. Vi er altid i trygge hænder, når vi har arrangementer på Tobaksgaarden.

Alt bliver dobbeltchecket – og det er meget betryggende. Vi har endnu ikke oplevet, at der er noget, der ikke kan lade sig gøre.
Personalet er altid meget hjælpsomme og kommer med gode forslag til afholdelse af diverse arrangementer.”

Indehaver Johnny Bøgskov, Bøgskov VVS:
“Vi er medlem af Tobaksgaarden fordi det er vigtigt for Assens Kommunes udvikling som bosætningskommune, at der er et godt og varieret udbud af kulturelle aktiviteter. Her er Tobaksgaarden efter vores opfattelse uundværlig.

Tobaksgaarden giver endvidere vore medarbejdere mulighed for at dyrke deres interesse for kultur sammen med kollegaer. Det giver en øget samhørighed at kunne diskutere gårsdagens koncert med kollegaen i frokostpausen.”

MEDLEMMER 2023

Du er på - VIP Club