Frivillig i Tobaksgaarden

Med ønsket om at involvere borgerne i byens kulturhus, har vi et korps af dygtige frivillige hjælpere til at varetage en række opgaver. At drive et kulturhus med et væld af aktiviteter kan ikke lade sig gøre, uden en sådan stab.

Kom og vær med! Tobaksgaarden søger altid unge som ældre frivillige, der har tid og lyst til at være med i vores crew, og til at håndtere de mange forskellige opgaver i forbindelse med kulturelle arrangementer på Tobaksgaarden.

Arbejdet som frivillig omfatter praktiske opgaver såsom billetsalg og billetkontrol, hjælpe teknikerne bag scenen, ind- og udbæring af instrumenter, hjælpe bandet, holde vagt, distribution af PR og information, salg af biografbilletter, filmfremvisning, betjene baren, være kustode til kunstudstillinger og meget andet.

Er du interesseret i at hjælpe til, så send en mail til vores souschef Kim på kim@tobaksgaarden.dk hvori du oplyser navn, adresse, telefonnummer og lidt om hvilke opgaver du vil kunne varetage.

Skal jeg være medlem for at blive frivillig?
Nej, det behøver du ikke. Alle frivillige modtager et gratis medlemskort (værdi: 400 kr. pr. år)

Får jeg fribilletter til koncerter og biograf?
Både ja og nej! Du kan komme gratis ind til alle biograffilm og koncerter – såfremt der ikke er udsolgt.
Vil du sikre dig en billet, kan du købe billetter til medlemspris. Dit T-Crew kort fungerer også som almindeligt medlemskort.

Hvor meget skal jeg arbejde?
Det er helt op til dig selv, men mindst 14 vagter pr. år. En typisk vagt varer mellem 1 time (biografsalg) og op til 4-5 timer (ved koncerter).

Hvor gammel skal jeg være?
Som udgangspunkt skal du være fyldt 18 år. De frivillige der melder sig er fra 18 til 70 år.

Hvilke slags vagter kan jeg få?
Det varierer fra år til år, men det kan være alle mulige opgaver; billetsalg og billetkontrol, hjælpe teknikerne bag scenen, holde vagt, distribution af PR- og information, betjene baren, operatører til filmvisning samt salg af biografbilletter, samt kustode/vagt til vores kunstudstillinger.

Hvad får jeg ud af at være frivillig?
Udover at du får mulighed for at købe billige billetter til film og musik, kommer du til at møde en masse andre frivillige og blive del af et spændende hus. Mange kommer år efter år og skaber vedvarende sammenhold og venskaber. Du får mulighed for at opleve og tage del i kulturlivet i Assens – fra tætteste hold!

Hvorfor skal jeg købe billetter når jeg kan komme ind gratis?
Nogle arrangementer ved man bare bliver udsolgt – og der skal du huske at du som frivillig automatisk er medlem af Tobaksgaardens Venner – med alt hvad det indebærer. Du kan kan købe medlemsbilletter til koncerter, medlemsbilletter til biografen og stemme ved den årlige generalforsamling.

Har du andre spørgsmål, kan du ligeledes kontakte Kim på 22 24 20 31 eller sende en mail til kim@tobaksgaarden.dk

Du er på - Frivillig i Tobaksgaarden