Cafe Tobaksgaarden

Vi kan tilbyde husets gæster og kunder et bredt udsnit af kulturoplevelser inden for musik, kunst, film og mad, der sikrer at vejen til Assens altid er turen værd.

AFTENMENUER I EFTERÅRET
Vores aftenmenuer serveres torsdag, fredag og lørdage.

Under DRIVKRAFT’24 byder vi på særlige 2-retters menuer, som kun serveres ved forudbestilling og der er kun 40 pladser

TORSDAG 15 AUG
Oksefilet med glaseret løg, sommergrønt samt pommes anna og kalveskysauce.
Gatau Marcel med sommerbær og vaniljecreme samt sprødt.
Pris kr. 349

FREDAG 16 AUG
Varmrøget laks med urtecreme, grønt samt sprødt og maltcrumble.
Oksefilet med sommergrønt samt ovnbagte petit kartofler og kalveskysauce.
Pris kr. 349

15 – 17 AUG
Alle tre dage byder vi på DRIVKRAFT BURGER MENU bestående af nedenstående varianter, der akkompagneres af pommes frites og en lille fadøl til kun kr. 175

– Ribbenstegsburger med rødkål, syltede agurker og hjemmelavet flæsk samt relishmayo
– Herregårdsburger saftig oksebøf, bearnaisemayo samt syltede rødløg
– Veggieburger med vegansk bøf, syltede rødløg samt grønt og vegansk mayo

13 – 21 SEP
Rosastegt oksemørbrad med sellericreme, glaseret gulerødder samt ovnstegte kartofler og skysauce.
Vaniljeparfait med syltede pære og pærecreme samt ristede nødder.
Pris 349,-

26 – 28 SEP
Oksefilet med rosenkål og pastinak saute samt knuste kartofler og kalveskysauce.
Rarbarbercrumble med krokantparfait samt krystalliseret hvid chokolade og citron verbena.
Pris 295,-

3 – 5 OKT
Unghanebryst med jordskokpure, årstidens grønt samt ovnstegte kartofler og hønsesauce.
Æblecrumble med karamelcreme samt vaniljeis og sprødt.
Pris 275,-

10 – 12 OKT
Oksefilet med glaseret løg, stegte rodfrugter samt pommes anna og rødvinssauce.
Gatau Marcel med vaniljeis samt bærcouli og crumble
Pris 325,-

24 – 26 OKT
Helstegt nakkefiltet med pommes pure, syltede ribs samt rodfrugtssaute og skysauce.
Gammeldags æblekage m. makron, ribsgele og flødeskum.
Pris 195,-

1 – 2 NOV
Oksemørbrad med årstidens grønt samt ovnbagte kartofler og kalveskysauce.
Panna Cotta med nøddekrokant samt bærcouli og sprødt.
Pris 275,-

7 – 8 NOV
Oksefilet med pastinakcreme samt ovnstegte rodfrugter, knuste kartofler og skysauce. Vaniljeparfait med krystaliseret chokolade samt bærcouli og friske bær.
Pris 275,-

14 – 16 NOV
Kalveculotte med rødbedepure samt sauteret grønsager, ovnstegte kartofler og kalvesauce.
Mazarin med æble, karamelcreme samt friske bær og crumble.
Pris 295,-

21 – 23 NOV
Rosa stegt oksemørbrad med glaseret gulerødder samt ovnstegte kartofler og skysauce. Blondie med krystaliseret chokolade samt bærcouli og friske bær.
Pris 275,-

18 – 29 NOV
Unghanebryst med Hokkaidocreme, sauteret grønt samt knuste kartofler og hønsesauce.
Vanilje Panna Cotta med krystaliseret hvid chokolade samt bærcouli og sprødt.
Pris 249,-

5 – 13 DEC
Koldrøget laks med caviar, maltcrumble samt urter og sprødt
Andebryst med sauteret kål samt nødder og knuste kartofler med portvinsauce.
Mandelkage m. risalamande samt kirsebærsirup og brændte mandler
Pris 395,-

ALLE UGENS DAGE

Caféens Burgere kr. 185
– Sprødstegt kyllingeburger med mayo og syltede rødløg samt salat.
– Okseburger med bacon og ost samt tomatrelish og salat.
– Vegetarburger med mayo samt syltede rødløg og salat.
Alle burgere serveres med pommes frites og hjemmelavet mayo.

Tobaksgaardens Æggekage
Serveres med hjemmelavet sprødstegt flæsk samt behørigt tilbehør. 155,-

Caféens Bræt
En samling af små lækkerier af pålæg, ost og sødt med behørigt tilbehør. 175,-

Snacks og små retter frit valg 55,-
Pommes frites med Estragon mayo.
Avocado med dressing og nødder.
Grøn salat med vinaigrette.
Æg med rejer og mayo samt caviar.
Friteret Camembert med bærcouli og ristet brød.
Dagens udvalg af kage.

FROKOST OM SØNDAGEN
Fra onsdag 1. november 2023 har vi indført nye åbningstider i Café Tobaksgaarden. Med ønsket om at samle vores åbningstider, så de er koncentreret om de tidspunkter på ugedagene, hvor de fleste besøger os, har vi justeret lidt på åbningstiderne. Det betyder at vi nu også kan tilbyde frokost til vores gæster om søndagen.

Køkkenets åbningstider
Mandag til Lørdag kl. 11 – 21
Søndag og helligdage kl. 11 – 16

Bordbestilling: 64 71 20 31 eller cafe@tobaksgaarden.dk

Spisning før koncert/show

Ved koncerter og shows tilbydes særlige aftenmenuer.

Retterne kan både købes sammen med din billet eller i cafeen inden koncert/show, men da vi har et begrænset antal pladser, kan vi kun garantere at der er plads til forudbestilte. Derfor anbefaler vi altid at du køber mad sammen med din billet. Har du allerede købt billet, kan du nemt tilkøbe spisning gennem menupunktet nem spisning øverst på siden.

Har du særlige ønsker til din mad (glutenfri, vegansk etc.) eller vil du sikre dig et bord på et bestemt tidspunkt, bedes du kontakte vores cafepersonale og aftale nærmere.

Takeaway

Vi laver gerne mad på bestilling og til at tage med hjem. Levering er desværre ikke muligt, men maden bliver anrettet på fade og i skåle samt pakket i æsker og varmekasser, lige til at tage med.

Medarbejdere søges
Vi søger tjenere og cafemedarbejdere til Cafe Tobaksgaarden.

Kunne du tænke dig at være en del af vores team og skabe den gode oplevelse i et spændende hus, der også byder på biograf, koncerter, kunst, foredrag og meget andet?

Så send din ansøgning inden 28. juni til Andreas Witt på mail andreas@tobaksgaarden.dk

Ydeligere information: Andreas Witt 64 71 20 31

Du er på - Cafe Tobaksgaarden