Cafe Tobaksgaarden

Vi kan tilbyde husets gæster og kunder et bredt udsnit af kulturoplevelser inden for musik, kunst, film og mad, der sikrer at vejen til Assens altid er turen værd.

For os er maden på Cafe Tobaksgaarden mere end mad og vores menukort og valg af råvarer afspejler således vores holdninger til både økologi og madspild.

Vi sætter kvalitet og hygge øverst på menukortet og tilfører en ekstra omgang god mormorhygge med et menukort, som indeholder dagens ret og månedens suppe. Dagens ret kommer til at skifte hver 14. dag hvor god dansk mad er det største tema.

Derudover vil et lækkert frokostbræt, med paté, røget and og hjemmebagt rugbrød m.m. også være blandt nyhederne. Vores klassiske og meget berømte æggekage med flæsk vil stadig være at finde på kortet.

Alt sammen sker som et led i vores ønske om at drive caféen i en mere bæredygtig retning. Derfor har vi også have øget opmærksomhed på emballage, særligt al plastikemballage.

Dagens ret:

  • Uge 15 + 16 Græsk farsbrød
  • Uge 17 + 18 Bøf Stroganoff
  • Uge 19 + 20 Husarsteg med bagekartoffel
  • Uge 21 + 22 Fiskefrikadeller med kartofler og råkost
  • Uge 23 + 24 Herregårdsbøf med Bearnaisesovs
  • Uge 25 + 26 Fish & Chips

FROKOST OM SØNDAGEN
Fra onsdag 1. november 2023 har vi indført nye åbningstider i Café Tobaksgaarden. Med ønsket om at samle vores åbningstider, så de er koncentreret om de tidspunkter på ugedagene, hvor de fleste besøger os, har vi justeret lidt på åbningstiderne. Det betyder at vi nu også kan tilbyde frokost til vores gæster om søndagen.

Åbningstider
Mandag til Lørdag kl. 11 – 20
Søndag og helligdage kl. 11 – 16

Ønsker du at benytte caféen og vores køkken til et arrangement eller aktiviteter uden for vores normale åbningstid kontakt da Alice Kühnel på: 64 71 20 31 eller alice@tobaksgaarden.dk

Bordbestilling: 64 71 20 31 eller cafe@tobaksgaarden.dk

Spisning før koncert/show

Ved koncerter og shows tilbydes forret og hovedret til kr. 195, som består af årstidens suppe eller en lakseanretning – herefter ugens menu som hovedret.

Retterne kan både købes sammen med din billet eller i cafeen inden koncert/show, men da vi har et begrænset antal pladser, kan vi kun garantere at der er plads til forudbestilte. Derfor anbefaler vi altid at du køber mad sammen med din billet. Har du allerede købt billet, kan du nemt tilkøbe spisning gennem menupunktet nem spisning øverst på siden.

Har du særlige ønsker til din mad (glutenfri, vegansk etc.) eller vil du sikre dig et bord på et bestemt tidspunkt, bedes du kontakte vores cafepersonale og aftale nærmere.

Takeaway

Vi laver gerne mad på bestilling og til at tage med hjem. Levering er desværre ikke muligt, men maden bliver anrettet på fade og i skåle samt pakket i æsker og varmekasser, lige til at tage med.

Du er på - Cafe Tobaksgaarden