Cafe Tobaksgaarden
Tobaksgaarden tilbyder husets gæster et bredt udsnit af kulturoplevelser inden for musik, kunst, film og god mad, der sikrer at vejen til Assens altid er turen værd. Du finder herunder et udvalg af lækker cafe-mad, som serveres alle ugens dage. I vores højsæson (sep-maj) byder vi hver torsdag, fredag og lørdag på ny lækker 2-retters aftenmenu.
Køkkenets åbningstider
Mandag til Lørdag kl. 11 – 21
Søndag og helligdage kl. 11 – 16
Bordbestilling: 64 71 20 31 eller cafe@tobaksgaarden.dk
AFTENMENUER 2024 / 2025
Vores 2-retters aftenmenuer serveres torsdag, fredag og lørdag.
18 – 29 NOV
– Unghanebryst med Hokkaidocreme, sauteret grønt samt knuste kartofler og hønsesauce.
– Vanilje Panna Cotta med krystaliseret hvid chokolade samt bærcouli og sprødt.
Pris 249,-
5 – 13 DEC
– Koldrøget laks med caviar, maltcrumble samt urter og sprødt
Andebryst med sauteret kål samt nødder og knuste kartofler med portvinsauce.
– Mandelkage m. risalamande samt kirsebærsirup og brændte mandler
Pris 395,-
25 JAN – 1 FEB
– Krondyrfilet med rosenkål og pastinak saute samt ovnstegte kartofler og vildtsauce
– Gatau Marcel med vaniljeis samt bærcouli og crumble
Pris 395,-
22 FEB – 1 MAR
– Rosastegt oksemørbrad med sellericreme, glaseret gulerødder samt ovnstegte kartofler og skysauce.
– Vaniljeparfait med syltede pære og pærecreme samt ristede nødder.
Pris 349,-
6 MAR – 8 MAR
– Koldrøget laks med caviart maltcrumble samt urter og sprødt
– Kalveculotte med rødbedepure samt sauteret grønsager, ovnstegte kartofler og kalvesauce.
Pris 295,-
12 MAR – 15 MAR
– Oksemørbrad med årstidens grønt samt ovnbagte kartofler og kalveskysauce.
– Panna Cotta med nøddekrokant samt bærcouli og sprødt.
Pris 325,-
21 MAR – 28 MAR
– Rosastegt oksemørbrad med sellericreme, glaseret gulerødder samt ovnstegte kartofler og skysauce.
– Vaniljeiscreme m bærcouli samt friske bær og ristede nødder.
Pris 349,-
4 APR – 25 APR
– Oksefilet med pastinakcreme samt ovnstegte rodfrugter, knuste kartofler og skysauce.
– Mazarin med æble, karamelcreme samt friske bær og crumble.
Pris 295,-
1 MAJ – 3 MAJ
– Oksemørbrad med sauteret grønt samt ovnstegte kartofler og skysauce
– Gatau Marcel med vaniljeis samt bærcouli og crumble
Pris 395,-
16 MAJ – 17 MAJ
– Oksemørbrad med årstidens grønt samt ovnbagte kartofler og kalveskysauce.
– Panna Cotta med nøddekrokant samt bærcouli og sprødt.
Pris 349,-
ALLE UGENS DAGE
Lette retter kr. 95 (frit valg)
– Koldrøget laks m rygeostcreme samt maltcrumble og brøndkarse
– Laksesalat m ristede sesamspeber samt caviart og crumble
– Kalveinderlår m tartarsauce samt kapers og salat
Alle retterne serveres men hjemmelavet hvidløgsflutes
Caféens Burgere kr. 175
– Sprødstegt kyllingeburger med mayo og syltede rødløg samt salat.
– Okseburger med bacon og ost samt tomatrelish og salat.
– Vegetarburger med mayo samt syltede rødløg og salat.
Alle burgere serveres med pommes frites og hjemmelavet mayo.
Tobaksgaardens Æggekage kr. 155 / 2 pers. kr. 265
Serveres med hjemmelavet sprødstegt flæsk samt behørigt tilbehør.
Caféens Bræt kr. 165 / 2 pers. kr. 275
En samling af små lækkerier af pålæg, ost og sødt med behørigt tilbehør.
Snacks og små retter frit valg 55,-
– Pommes frites med Estragon mayo.
– Avocado med dressing og nødder.
– Grøn salat med vinaigrette.
– Æg med rejer og mayo samt caviar.
– Friteret Camembert med bærcouli og ristet brød.
– Dagens udvalg af kage.
Spisning før koncert/show
Ved koncerter og shows tilbydes særlige aftenmenuer.
Retterne kan både købes sammen med din billet eller i cafeen inden koncert/show, men da vi har et begrænset antal pladser, kan vi kun garantere at der er plads til forudbestilte. Derfor anbefaler vi altid at du køber mad sammen med din billet. Har du allerede købt billet, kan du nemt tilkøbe spisning gennem menupunktet nem spisning øverst på siden.
Har du særlige ønsker til din mad (glutenfri, vegansk etc.) eller vil du sikre dig et bord på et bestemt tidspunkt, bedes du kontakte vores cafepersonale og aftale nærmere.
Takeaway
Vi laver gerne mad på bestilling og til at tage med hjem. Levering er desværre ikke muligt, men maden bliver anrettet på fade og i skåle samt pakket i æsker og varmekasser, lige til at tage med.
Medarbejdere
Kunne du tænke dig at være en del af vores team og skabe den gode oplevelse i et spændende hus, der også byder på biograf, koncerter, kunst, foredrag og meget andet?
Så send din ansøgning til Andreas Witt på mail andreas@tobaksgaarden.dk
Ydeligere information: Andreas Witt 64 71 20 31