Café Biograf Spillested

Cafe Tobaksgaarden

Mere end mad!

Cafe Tobaksgaarden er mere end mad. Vi kan tilbyde husets gæster og kunder et bredt udsnit af kulturoplevelser inden for musik, kunst, film og gastronomi, der sikrer at en tur til Assens altid er umagen værd – uanset om det er sommer eller vinter.

Vore koncept er hjemmelavet mad af gode og friske råvarer. Vi laver det meste fra bunden – og kun de bedste producenter får lov at levere råvarer til Cafe Tobaksgaarden.

Vi laver vores egen remoulade, pickles, mayonnaise og diverse garniturer, og vi bager selv det meste af vores brød og kager.

God appetit!

Mandag – Lørdag

10 – 20

Man – ons lukker køkkenet kl. 19.

Søn- og helligdage: 14-19
(Køkkenet er lukket)

Bordbestilling: 64 71 20 31
cafe@tobaksgaarden.dk

Søn- og helligdage sælges der stadig snacks, popcorn, kage samt drikkevarer.

ELITESMILEYlup

Spisning før koncert/show

Ved koncerter og shows tilbydes udvalgte retter, som kan nydes i cafeen før koncerten eller showet.
Burger, stjerneskud, pariserbøf, salat og wienerschnitzel (se menukort for detaljer) kan alle bestilles i forbindelse med vores arrangementer.

Retterne kan både købes sammen med din billet eller i cafeen inden koncert/show, men da vi har et begrænset antal pladser, kan vi kun garantere at der er plads til forudbestilte. Derfor anbefaler vi altid at du køber mad sammen med din billet.
Har du allerede en billet, kan du nemt tilkøbe spisning ved blot at starte et køb til det samme arrangement, og derefter vælge “tilkøbsshop”.

Takeaway

Vi laver gerne mad på bestilling og til at tage med hjem. Levering er desværre ikke muligt, men maden bliver anrettet på fade og i skåle samt pakket i æsker og varmekasser, lige til at tage med.

Burger & Bio

Ta’ på Cafe Tobaksgaarden og en tur i Assens Bio – til en helt uimodståelig pris!
Med en Burger & Bio billet i hånden kan du få både en burger i cafeen og en tur i biffen for kun 199,-

Hvor køber jeg en Burger & Bio billet?
Billetten sælges i Cafe Tobaksgaarden.

Hvor finder jeg Assens Bio?
Assens Bio ligger i Tobaksgaarden, lige ved siden af cafeen.

Jeg er ikke så meget til burgere…
Du kan også kombinere biografbilletten med en pariserbøf, et stjerneskud eller en wienerschnitzel.

Burger & Bio billetter kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Køkkenet er lukket søndag, derfor kan Burger & Bio ikke købes om søndagen.

VORES KAFFE

På Tobaksgaarden serverer vi Stellinis økologiske Fairtrade kaffe, der håndristes på Stellinis danske mikro-risteri. Hermed kan vi sikre at kaffen altid er friskristet, når du får den i koppen. Kaffe-sorterne er nøje udvalgte og bliver specialristede i forhold til kaffetypen, så du altid får en sublim oplevelse.
Kaffe fra Stellini er en helt særlig oplevelse, hvor gode råvarer og kaffe-kundskab går op i en højere enhed. Forarbejdningen af Stellini-kaffe er baseret på gamle håndværks-traditioner, og benytter sig kun af kaffebønner af den bedste kvalitet fra Fairtrade plantager. Fordi kaffe ikke bare er kaffe!

Stellini Kaffe blev iøvrigt grundlagt i 1999 af Roberto Stellini, som er vokset op på Assens-egnen.

Menukort

Den tidlige

Den lille lækre

Den grønne

Den dejlige

Symfoni og sandwich

Den sultne

Børneretter

Den sjove

Varme drikke