Cafe Tobaksgaarden

Cafe Tobaksgaarden er mere end mad. Vi kan tilbyde husets gæster og kunder et bredt udsnit af kulturoplevelser inden for musik, kunst, film og gastronomi, der sikrer at en tur til Assens altid er umagen værd – uanset om det er sommer eller vinter.

Vores koncept er hjemmelavet mad af gode og friske råvarer. Vi laver det meste fra bunden – og kun de bedste producenter får lov at levere råvarer til Cafe Tobaksgaarden. Vi laver vores egen remoulade, pickles, mayonnaise og diverse garniturer, og vi bager selv det meste af vores brød og kager.

God appetit!

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Lørdag kl. 10.00 – 20.00

Søn- og helligdage kl. 14.00 – 20.00

Ønsker du caféen og køkkenet åbnet til arrangement eller aktiviteter uden for vores normale åbningstid kontakt da caféen på: 64 71 20 31 eller cafe@tobaksgaarden.dk

Bordbestilling: 64 71 20 31 eller cafe@tobaksgaarden.dk

Spisning før koncert/show

Ved koncerter og shows tilbydes udvalgte retter, som kan nydes i cafeen før koncerten eller showet.
Burger, stjerneskud, pariserbøf, salat og wienerschnitzel kan alle bestilles i forbindelse med vores arrangementer.

Retterne kan både købes sammen med din billet eller i cafeen inden koncert/show, men da vi har et begrænset antal pladser, kan vi kun garantere at der er plads til forudbestilte. Derfor anbefaler vi altid at du køber mad sammen med din billet. Har du allerede købt billet, kan du nemt tilkøbe spisning gennem menupunktet nem spisning øverst på siden.

Har du specielle krav til din mad (glutenfri, vegansk etc.) eller vil du sikre dig et bord på et bestemt tidspunkt, bedes du kontakte cafeen og aftale nærmere.

Takeaway

Vi laver gerne mad på bestilling og til at tage med hjem. Levering er desværre ikke muligt, men maden bliver anrettet på fade og i skåle samt pakket i æsker og varmekasser, lige til at tage med.

Du er på - Cafe Tobaksgaarden