Køb årskort

IDA GARD

Dronningen af flabet storyteller-punk: Ind til benet. Finurlig. Højtråbende og helt stille. Ida Gard rummer alt det, du ikke kan komme udenom. Det behøver du heller ikke. På sit kommende album spidser hun både pennen og albuerne. Ikke mindst LIVE.

Man kan ikke sige ’vidunderlig’ uden at sige ’underlig’ – er der blevet sagt om Ida Gard. En rammende beskrivelse af en sangskriver og sangerinde, som aldrig har passet ind i andre kasser end sin egen. Og heldigvis for det. Den Gards’ke tone får nemlig helt nyt og endnu større liv på det kommende, dansksprogede album, der rammer landet 3. februar. 

Derefter kan Gard opleves live sammen med sit band på release-touren, hvor hun leverer og serverer hele albummet. På sangskriverens første dansksprogede album Kan du se mig nu? punker hun både musikken og os andre i Dem der ligger på jorden (må man træde på!), fortællingen om de To Drenge og den inderligt smukke Vestre Kirkegård, og det er ganske enkelt umuligt ikke at forholde sig til Gard live. 

For ligegyldigt bliver det aldrig. Brugen af toner og de danske ord, er både fremadskuende og nyskabende. Dette på trods af referencer til flere af firsernes store, danske sangskrivere som Elisabeth og Linnet – og ja, Ida Gard. Der lyder som Ida Gard…