Køb årskort

Flamenco de Sevilla

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere denne fantastiske kvintet: Fra Sevilla kan du opleve danseren Lakshmi Basile La Chimi og sangerne Juan Murube og Gustavo Rey, som har allieret sig med danske Poul Jacek Knudsen (guitar) og Anders Pedersen (cajon).

Der er her tale om en koncert med sprudlende og frisk flamenco i den traditionelle form hvor dansen kommer i fokus, men hvor der også bliver givet plads til sangere og guitarist på solistpladsen. En bred vifte af flamencoens mangfoldige stilarter, udtryk og farver, former og følelser – og masser af passion, energi, sensualitet og temperament.

“Flamenco danser Lakshmi Basile La Chimi er en fremragende repræsentant for denne kunstform. Hun emmer af sensualitet, styrke og følelser når hun danser.”
Mimi Pollack, Times of San Diego

“Hendes dans er en glædens erobring”
Felix Grande, poet og flamencolog

“En hjerteknusende hyldest til romantikerne i den klassiske flamenco” 
Alberto Garcia Reyes, ABC

“Et brag af et show” 
Jyske Vestkysten – marts 2011 Tobakken

“Stemningen var på sit allerhøjeste. Det var som havde nogen taget et lille stykke Sevilla og placeret det i Lille Sal i Musikhuset Aarhus. Og det er jo altid skønt, at man kan opleve sådanne optrædener – endda her i Danmark” Vera Løvø Giver – Dans ONline Terpsichore – Musikhuset Aarhus april 2014

“Der var simpelthen så meget kærlighed i luften og humor – det var virkelig godt”
Sacha World – Musikhuset Aarhus marts 2012

Denne aften serverer vi forud for koncerten en lækker 2-retters menu, der serveres i Cafe Tobaksgaarden:
Forret: Salmorejo med klassisk pan con tomate samt sprødstegt serranoskinke og brøndkarse
Hovedret: Oksemørbrad med spansk kartoffel og verdes de temporada, kraftig rødvinssauce samt urter.
Pris 295,-

MINI-PARLØR
Verdes de temporada = Årstidens grønt
Salmorejo = Klassisk spansk suppe (særlig populær i Sevilla) lækker cremet kold tomatsuppe med hvidløg og olivenolie.
Spansk kartoffel = Nærmere en omelet som vi kender den, med friturestegte kartofler som vendes med æg og igen steges sprøde på panden.