Café Biograf Spillested

KR. 280 / 220 + GEBYR

Køb billet

HUXI BACH

Nye Tider

tirs 6 okt 2020 kl. 19:00

Efter en pause på over 2 år er Danmarks skarpeste satiriker Huxi Bach tilbage på landevejene og klar med sit femte One-man show Nye Tider.

Huxi Bach har tidligere leveret de anmelderroste shows Huxi Bachs store kærlighed, Hjælp, Valg og Ind til benet. Nu er han klar med endnu et show og her er det tydeligt, at livet for alvor har han taget en drejning for ham.

Bach er trådt ind i en tid, hvor alt er nyt og forvirrende. Han har fået tvillinger og står nu overfor en masse nye spørgsmål og et stort ansvar. Hvordan får man startet to børn på den rigtige måde? Hvordan undgår man, at de bliver psykopater? Og hvad med deres kønsidentitet? Skal de være drenge eller piger eller en af de andre 74 kønsidentiteter, der efterhånden findes. Og kan man egentlig skrive en kærlighedssang til en omnikønnet? Samtidig med at Bachs liv har ændret sig radikalt, er det som om at hele samfundet opfører sig mere og mere bizart. Bankerne snyder og svindler uden, at nogen gør noget. Pengene fosser stadig ud af SKAT. Og så kom coronavirus, der medførte hamstring af toiletpapir og folk der begyndte at stjæle håndsprit på hospitalerne. Derudover har Bach en stærk mistanke om, at hans kone begår økonomisk kriminalitet.

Alt i alt er det Nye Tider og publikum kan glæde sig til at få vendt ovenstående tanker og spørgsmål, når en yderst oplagt Huxi Bach optræder på Tobaksgaarden.

Med sig i bagagen har Huxi Bach de anmelderroste shows

HUXI BACHs STORE KÆRLIGHED (2012)
HJÆLP (2014)
VALG (2016) 
IND TIL BENET (2017)

 

*****

Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge oplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.