Køb årskort

VINCENT RYDER

Den kun 20-årige Vincent Ryder, stjerneskuddet fra Generation Z, spiller koncerter i Danmark hele 2024!

Hvis Bowie og Prince havde fået et kærlighedsbarn, ville det lyde som danske Vincent Ryder. Den unge musiker er en kompromisløs og følsom rebel anno NU. Den 13. oktober udkom hans debutalbum ’The End of The World on TV’, hvor han forsøger at sætte sin generations tanker, følelser og problematikker på vers – og på spidsen. Han har nemlig en klar appel. Til både sine jævnaldrende og alle os andre.

Musikken betegner Vincent selv som apokalyptisk protestpop og artrock og på sit debutalbum går han frygtløst på hugst i genrer som fx indierock, funk og tango og stikker indimellem også en ivrig pote i punken.

Sangene fra det anmelderroste debutalbum står om muligt endnu stærkere live og SKAL opleves! Til koncerterne har Vincent samlet dette stærke hold:

Vincent Ryder – voc, gtr
Vicky Singh (Sanne Salomonsen, Christopher m.fl.)  – gtr, kor
Johannes Blöndal Wamberg (Tabloid, Coco O m.fl.) – gtr
Felix Ewert (Drew Sycamore, Andreas Odbjerg m.fl.) – trommer
Aske Jacoby (soloprojekter, CV Jørgensen m.fl.) – bas, kor

Om albummet skriver anmelderne bl.a:

“Vincent Ryder kan gå hen og blive det, man kalder et fænomen” – GAFFA

“En af de mest modne og modige debutudgivelser i dette årti” – Side33

“Han er afgjort en af morgendagens stjerner” – Loftskammer

“Stærkt hypnotiserende og tryllebindende soundtrack” – MusicAndConcertsxp

“Med sine kompromisløse tekster og undersøgende ørehængere leverer Vincent Ryder et håb for fremtiden. Usleben og talentfuld er Vincent Ryder den helt unge generations nye stemme” – POV.International

Et album nummer to er på vej og får titlen ’Way Too Quiet’. Debutalbummet og det kommende album er to tredjedele af en trilogi, Vincent har i støbeskeen. Sangene fra ’Way Too Quiet’ vil naturligvis blive spillet ved koncerterne.