Køb årskort

VESTBO TRIO

Nyt album og turné i 2024!

Ovenpå en række fede samarbejder og succesfulde udgivelser er Vestbo Trio tilbage med et nyt trioalbum i 2024. Denne gang er trioen rykket ud af pladestudiet for at indspille musikken on location i et stemningsfuldt rum, som danner den akustiske ramme for albummet, imens kameraerne ruller og mikrofonerne optager. Albummet er indspillet på Skive Theater, hvor trioen stillede op midt på gulvet i den smukke sal og optog musikken live. Det nye album udkommer i foråret 2024, hvor trioen tager på turné!

Vestbo Trio er et veletableret navn på den danske livescene, hvor deres stemningsfulde instrumentalmusik har fundet et bredt publikum. Med gode melodier og en dynamisk bandlyd, blander trioen jazz, blues og folk i et charmerende mix, som spænder fra det akustiske og nære til det medrivende og groovy.

Trioens seneste udgivelser er GROOVES (2022) sammen med Uffe Steen Trio og “Reflector” (2021), som blev udgivet worldwide sammen med DALI og blev nomineret til en DMA som Årets Blues Album. I 2019 udkom albummet “Gentlemen…” som blev indspillet i Mark Knopfler’s studie i London, og strøg til tops som nr 1 på den danske Vinyl Top 40. Mange vil desuden kende trioen fra deres koncerter i HiFi Klubbens butikker, samt for deres 3 optrædener på Smukfest, senest i 2022.

Glæd dig til en trio i topform:

LINE UP
Guitar: Michael Vestbo
Bas: Jesper Smalbro
Trommer: Eddi Jarl

“From jazz, blues and porn-star funk to Waits/Cave noir crankiness, there’s something for everyone in this beautifully crafted album of eclectic instrumentals” (Wud Records, UK)

***** (GAFFA, for albummet “Grooves”, 2022)

**** “Magnetisk kammerjazz fra Aarhus” (GAFFA, for albummet “Gentlemen”, 2019)

“A completely magnificent recording!” (The Vinyl Anachronist om “Gentlemen…”, 2019)

“Vestbo Trio’s instrumentale lydunivers er en ren guldgrube at dykke ned i” (Bluesnews, om “Reflector”, 2021