Køb årskort

Trine Therkelsen – UDSOLGT

Under nedlukningen i 2020 gik Trine Therkelsen viralt på de sociale medier med sine vindueskoncerter. Det kastede en pladekontrakt af sig, og hittet “Vågne med dig” har nu rundet over 1,5 million streams på Spotify. Trines sange om kærlighed og sårbarhed har manifesteret hende på den danske musikscene gennem de seneste år. I efteråret 2022 udkom hendes akustiske EP “Hungerhjerte”, som fik en ganske flot modtagelse.

Trine har over 40.000 følgere på de sociale medier og går ofte viralt på de sociale medier med hendes fortolkninger af kendte danske sange. Hendes fortolkninger og egne sange tager danskerne så godt imod, at samtlige af hendes koncerter på hendes tour i 2022 blev udsolgt, og hun beviste sit værd som en uundgåelig, etableret artist på den danske musikscene.

At Trines fortolkninger har fået flere millioner visninger på ganske kort tid, har affødt idéen om at udgive disse fortolkninger. Hun har spurgt sine følgere om hvilke sange der skulle med på EP’en om de har valgt. Den hedder “Ønskesange” og sangene spilles også live når hun kommer rundt i landet og spiller koncerter.

Til koncerten kan du opleve sange fra Trines eget bagkatalog – bl.a. hittet “Vågne med dig” og sange fra den akustiske EP “Hungerhjerte” – samt fortolkninger af smukke sange og fællessang.

Oplev Trine Therkelsen, der i 2022 udsolgte samtlige koncerter på sin efterårstour.