Køb årskort

STEVE HILL (CAN)

EUROPEAN TOUR 2023

Det er med stor glæde, at vi for første gang kan præsentere en af Canadas mest markante blues-rock musikere: Steve Hill, som på sin Europatur har valgt at lægge vejen forbi Assens.

Som en af Canadas mest produktive guitarister, er Steve Hill aldrig stoppet med at levere vildt ambitiøse shows og tilfredsstillende originale albums. Uanset hvor han stille op som guitarist, sanger, trommeslager, mundharmonika, sangskriver og producent, leveres en eminent musikalsk kraftpræstation.

Når det kommer til One Man Band har Steve Hill ingen grænser. Alt er tilladt. Han er den sande eksponent for et The One Man Blues Rock Band. Steve Hill optræder stående, mens han synger og spiller guitar, hans fødder spiller stortromme, lilletromme og med en trommestik smeltet sammen med hovedet på sin trofaste guitar for at ramme hi-hat og bækkener!

Steve Hill er en ambitiøs og hæsblæsende kraft på den canadiske og internationale blues-rock scene. Ikke at forglemme det faktum, at han har vundet en Juno-pris, spillet koncerter med Kent Nagano og Montreal Symfoni Orkester og vundet nok Blues-priser til at fylde et badekar.

Der er her tale om en guitar-stylist med et bredt musikalsk ordforråd, som har udført over 2.500 koncerter i mange konstellationer. I de sidste 8 år har han turneret i hele Canada og Europa.

Steve fik sin start som en 18-årig sideman i 1993 og udgav sit første album i 1997. Siden har han delt scenen med mange af sine helte som Ray Charles, B.B. King og ZZ Top, for at nævne nogle få.
Og så har han spillet på nogle af Canadas største musikfestivaler, udgivet 11 albums med originale sange i eget navn, udforsket alle former for musik og formået at fusionere det hele med sin første kærlighed: Blues!