Køb årskort

SP JUST FROST

Den dynamiske og fantastisk spillende trio, også kendt som SP JUST FROST, tager sammen med forårets komme, på en seks ugers turné i april og maj 2024.

Budskabet er stadig det samme som i 1999, da trioen udsendte deres legendariske ”Live in CPH”, et album hvorpå et stopfyldt Café Bopa, for en aften, blev omdannet til en svedig klub på Frenchmen Street i New Orleans, der med trioen i topform assisteret af et velspillende hold blæsere, fik caféens tag til at lette og skabte et album, der udgør en milepæl i historien om SPJustFrost.

Gennem tiden har SP JUST FROST manifesteret sin position som et af Danmarks bedste live-acts. Trioen har udsendt en stribe albums, enkelte med egne sange og andre med mange af de klassiske sange, som har sit udspring i New Orleans. 

Det er nok femte gang SP JUST FROST spiller i Tobaksgaarden – og hver gang har det været en fest i en udsolgt sal. Trioen har spillet hundredvis af koncerter på klubber og festivaler på kryds og tværs af Danmark – og deres trofaste publikums begejstring og store kærlighed til trioen, er til stadighed motivationen for at starte turbussen op igen.