Køb årskort

SOLSKIN OM BORD

Assens SangKraftcenter og Tobaksgaarden fejrer, at den maritime købstad Assens fylder 500 år, med frokost og fællessang. Kom og syng med på sange om sømændenes liv på havet og i havnen i et udvalg af maritime hits som Solskin om bord, Skibet skal sejle i nat og Alle sømænd er glade for piger. 

Havets og skibsfartens betydning for Assens kan ikke overvurderes. Gennem århundreder har skibe lagt til kaj i byens havn, lastet med eventyr, varer og historier fra fjerne egne. Søndag den 18. august skal vi mindes og fejre denne rige maritime arv med manér.

Vi dækker op i koncertsalen med langborde og rødternede duge, og publikum kan glæde sig til at nyde en lækker æggekage og en kold fadøl. Tobaksgaardens swingende husorkester – Henrik Sørensen på klaver, Jens Bønnerup på bas og Anders Senderowitz på trommer – leverer musikken, mens Kristine Eiler Ernst synger for. Der vil også være et par maritime musikalske overraskelser. Fire unge herrer fra Syngedrengene vil optræde som Four Jacks og tilføre festen ekstra charme og nostalgi.

Så tag din søndagsbedste på, kom og syng med, og nyd en dag fyldt med sang, smil og sømandsstemning. Lad os sammen fejre Assens' 500-års jubilæum og hylde den maritime ånd, der har formet denne fantastiske købstad.

Vi glæder os til at fejre denne specielle dag med dig!

 

BILLETTER INCL. FROKOST: KR. 200 + gebyr