Køb årskort

Simon Laulund

Simon Laulund er en guitarist og komponist fra København der spiller instrumental guitarmusik.

Den overordnede genre er Hard Rock/Prog., men der leges i den grad også med elementer af metal, funk og jazz – ligesom de atmosfæriske toner fylder en hel del.

Simon er oprindelig fra Glamsbjerg, men har sin musikalske base i Odense hvor han studerer på konservatoriet med de to musikere der akkompagnerer ham på scenen – Lucas Szczyrbak på bas, og Mathias Blumensaat på trommer.

Simon udgav sin debut-EP “Chronicles of Change” i november 2020, som var et projekt han påbegyndte under lockdown, da coronaen havde gjort sit indtog i Danmark. 

HEAVYMETAL.DK skrev: 

“Simon Laulund er en vældig dygtig musiker og helt sikkert en, vi kommer til at høre mere til. Trænger du til en pause fra mastodonterne Animals as Leaders og Intervals, er Simon Laulund måske et godt bud. På debut-ep’en Chronicles of Change leverer han i hvert fald solid prog rock med guitaren helt i front.”

De 6 numre på EP’en “Chronicles of Change” skildrer hver sin fortælling om forandring – både i dagligdagen, livet og forandringen som opstår når man jagter sine drømme.

Glæd dig til en aften med instrumental rock musik leveret af et stærkt og oplagt line-up:

Simon Laulund: Guitar

Lucas Szczyrbak: Bas

Mathias Blumensaat: Trommer