Køb årskort

SIGNE SVENDSEN

Med det seneste anmelderroste album HVEM VIL IKKE ELSKES IGEN, viser Signe Svendsen – bedre end nogensinde før – sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om, når hun dykker ned i mørket og kærlighedens vildveje med en særegen autenticitet.

Albummet er af Politiken netop blevet kåret til et af årets 10 bedste, hvor Kim Skotte blandt andet skriver: ”…et kollektivt kvindeportræt med mange facetter fornemt og med diskret personlighed males frem i sarte farver og med stærke strøg.”

❤️❤️❤️❤️❤️ Politiken  ”Den smukke titelsang lyder som et snigerhit”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fyens Stiftstidende ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen har ingen svage sange. Kun stærke og virkelig stærke”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Nordjyske “En stærk kandidat til årets dansksprogede album”

⭐️⭐️⭐️⭐️ GAFFA – “Rummer en forunderlig autenticitet, en særegen ro”

⭐️⭐️⭐️⭐️ Jyllands-Posten  “Et smukt, poetisk værk”

I efteråret 2023 spiller Signe Svendsen en mindre tour på særligt udvalgte steder, hvor hun sammen med producer og guitarist Lars Skjærbæk og tangent-tryller Palle Hjorth, vil gå i dybden med sangene fra det nye album, samt de bedste fra bagkataloget. Trioen kender hinanden indgående og har intentioner om at lukke publikum længere ind i maskinrummet omkring sangene på denne turné.

”Vi vil gerne lave et nært og intimt set up, der kan servere sangene nænsomt, men også være overraskende storladent. Fordi vi har spillet sammen så meget, tør vi godt forholde os frit til sangene og lukke publikum ind dér, hvor nye ting opstår. Jeg glæder mig meget til at prøve det her” – siger Signe Svendsen.