Køb årskort

POUL HALBERG POWERTRIO

Poul Halberg, Jette Schandorf og Jesper Thomsen er navne vi sædvanligvis forbinder med danske popsucceser som Halberg Larsen, News, Ray- Dee-Ohh, Lis Sørensen, Rasmus Seebach, X-Factor bandet og mange andre.

Men de tre erfarne og kreative musikere har også en trio, hvor de hylder nogle af deres egne inspirationskilder fra en af rockens allermest kreative og turbulente perioder – slutningen af 60’erne.

I de år blev inspirationen og grobunden skabt til meget af den rock og pop, som vi lytter til i dag.
Jimi Hendrix, Cream, The Doors, The Beatles, Blind Faith og mange andre leverede nogle af de bedste sange fra den periode, og fremstår som milepæle i rockhistorien den dag i dag. Tænk bare på numre som Voodoo Child, Sunshine of You Love, Crossroads og Little Wing.

Gennem de sidste 20 år har Powertrioen udforsket dette repertoire på kryds og tværs, og leveret på rigtig mange danske scener. Det er også blevet til to lækre albums.

Ved denne koncert giver Powertrioen deres eget bud på nogle af deres helt personlige favoritter fra perioden – uden et sekund at dynge musikkens tidløshed til med nostalgi. Det engelske udtryk for at spille musik er “to play”, som jo også betyder “at lege”. Og det er lige præcis det, de tre musikere gør med et på alle måder helt unikt sammenspil opbygget gennem 40 års erfaring på de danske scener.

Er man til skarpskårne rock riffs, indfølt blues guitar og et repertoire der både udfordrer og vækker minder, bør man opleve denne trio. Og husk luftguitaren!

Poul Halberg (guitar og vokal)
Jette Schandorf (bas)
Jesper Thomsen (trommer)