Køb årskort

New Organ Trio meets Mads Mathias

Gode traditioner skal man holde fast i – og vores ”meets-koncerter” er efterhånden blevet en årlig tilbagevendende begivenhed, som vi har fået opbygget i samarbejde med vores husorkester NEW ORGAN TRIO, bestående af Henrik Sørensen, Casper Tovgaard Christensen, Anders Senderovitz.

Der er tale om en klassisk orgeltrio med Hammond-orglet og jazzen som omdrejningspunkt: Kommende vinter og forår byder vi igen på en række koncerter med gæster fra både Royal Albert Hall og fra den øverste hylde på den danske musikscene.

Den danske jazzstjerne MADS MATHIAS er en singer/songwriter og saxofonist, der har erobret hjertet af musikelskere med sin karismatiske optræden, levende personlighed og kreative originale sange.

Internationalt har karrieren for alvor taget fart. De seneste år har Mads bl.a. turneret i Skandinavien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Thailand, Ukraine, Rusland, Kina, Korea og særligt i England, hvor han for nylig åbnede London Jazz Festival sammen med Seal og Angelique Kidjo. Succesen i England har bl.a. ført til optræden i Royal Albert Hall ved BBC Proms – noget meget få danske jazzmusikere kan prale af.

Mads Mathias er inspireret og påvirket af de store jazzvokalister fra fortid og nutid fra Nat King Cole og Frank Sinatra til Harry Connick Jr. – og med en stor og dyb respekt for crooner traditionen.