Køb årskort

New Organ Trio meets Jesper Løvdal

Gode traditioner skal man holde fast i – og vores ”meets-koncerter” er efterhånden blevet en årlig tilbagevendende begivenhed, som vi har fået opbygget i samarbejde med vores husorkester NEW ORGAN TRIO, bestående af Henrik Sørensen, Casper Tovgaard Christensen, Anders Senderovitz.

Der er tale om en klassisk orgeltrio med Hammond-orglet og jazzen som omdrejningspunkt: Kommende vinter og forår byder vi igen på en række koncerter med gæster fra både Royal Albert Hall og fra den øverste hylde på den danske musikscene.

Denne torsdag aften byder vi på JESPER LØVDAL, som er en af Danmarks mest alsidige og bemærkelsesværdige saxofonister med et spil der henter inspiration fra hele jazzens historie. Han har kunnet høres i så forskellige konstellationer som Kresten Osgoods HEK, Stefan Pasborgs Odessa 5, DR Big Band, Ib Glindemann og Niels Jørgens Steens orkestre.

Jesper har modtaget Bent Jædig Prisen, blandt andet fordi han, som Bent Jædig, har rejst verden tynd og hentet inspiration i dens yderste afkroge. Alsidigheden fører ham også ind i bands som Jomi Massage, Pia Raug, Niels Skousen, Nanna, Daimi og mange flere.