Køb årskort

Naja Storebjerg

Den sidste koncert blev spillet på Strib Vinterfestival 2023, hvor hun og bandet høstede stående bifald fra en fyldt sal. Nu er turen kommet til Assens!

Sangene er skæbnefortællinger som tager udgangspunkt i eget liv og mennesker hun har mødt, og afspejler livet i al sin enkelthed, voldsomhed og kompleksitet. Hun har sit helt eget ståsted og sin helt egen kant. Hendes sange er på dansk og engelsk og er inspireret af artister som Ane Brun, Carole King, Glen Hansard, Thomas Dybdahl m.fl

LINE-UP
Naja Storebjerg: vokal, keys
Nikolaj Storebjerg: guitar, vokal
Robert Dueholm: guitar, vokal
Henrik Kunz: bas, vokal
Mark Wolters: trommer, keys, vokal

NAJA STOREBJERG har optrådt, turneret og medvirket på adskillige indspilninger og udgivelser som sanger og sangskriver i såvel ind som udland.

Udover at medvirke på lydproduktioner har hun også optrådt som solist med NHØP, Palle Mikkelborg, Søs Fenger, Markus Resende (BR), Bob Bailey (US) m.fl.

Som sangskriver har hun co-writet med Jacob Eriksen, Markus Winther-John, James Thomas (Beth Hart), Oli Poulsen (Sanne,Hanne Boel m.fl), Palle Schultz (Her personal Pain), Alex Nyborg Madsen, Søren Madsen (M.L.T.R), Markos Resende (Brasilien), Jorge Degas m.fl.

Derudover har hun været nomineret til en Grammy i 2013 for årets udenlandske udgivelse på selskabet Fina Flor i Brasilien.