• Dato
  25/02/24
 • Tid
  14.00
 • Sted
  Tobaksgaarden - Kulturhuset i Assens
 • Billetpriser
  155 - 255 kr.
 • Køb billet Tilkøb
Køb årskort

KIRSTEN THUR & BIG BAND 17:48

Glem alt om bikini krop og januar kur! Kom til et brag af et kagebord og jazz-arrangement med konditoren Kirsten Thur og Big Band 17:48.

Kirsten vil denne søndag diske op med det smukkeste og mest smagfulde kagebord, fyldt med himmerigsmundfulde, bestående af 12 forskellige kager (se kagemenu herunder). Og du må altså spise lige det kage du har lyst til!

Big Band 17:48 hiver deres sødeste og hotteste repertoire ned fra hylderne, og mens man nyder det overdådige kagebord, kan man lade sig henføre af musikken. Orkestret spiller lækker jazz og pop i gode arrangementer, og bevæger sig let og underholdende igennem en masse af jazzens genrer.

Kondit & Dat
Det er 7 år siden at Cafe Tobaksgaarden sidst havde besøg af Kirsten Thur. Det var det første kagebord hun nogen sinde havde lavet – og det blev gigantisk! (se foto)

Kirsten valgte efter finalen i den Store Bagedyst 2017 at uddanne sig til konditor, chocolatier og ismester. Hun har en stor passion for håndværket og elsker at dygtiggøre sig indenfor sit fag – og løfte barren for hvad man kan lave af kager, chokolade og is. Hun vil gerne sætte sit præg på det danske konditorlandskab, ved at engagere og berige unge bageentusiaster med alt den viden hun har opbygget, så de også kan få modet til at følge drømmen om at blive konditor. 

I perioden 2019-2022 var Kirsten en del af det danske konditorlandshold som bl.a. bidrager til nye kreative måder at løse kageproblematikker på. Hun driver i dag Kondit & Dat og foruden produktion af kageborde, undervisning og bestillinger, er hun opskriftsudvikler for bl.a. Odense Marcipan og andre professionelle, som skal skabe inspiration for nyt bagværk i storkøkkener.

Om Big Band 17:48
Selvom Big Band 17:48 er et af Odenses ældste bigbands, er det et “ungt” orkester og består af en blanding af konservatoriestuderende, MGK-elever og andre dygtige musikere. Orkestret er under ledelse af Thomas Buchreitz.

Der er kun et begrænset antal billetter i salg! Arrangementet finder sted i Jacob Gade Salen og billetpriser er ikke inkl. drikkevarer.

Kagemenu:
Oreo Cheesecake
Hindbær og pistacie mousse kage
Æble Othello
Kirsebær og koldskåls mousse kage
Cookies
Solbær/Vanilje mousse med chokolade bund
Gluten og Laktosefri:
Kirsebær flødeboller
Macaroons
Fyldte chokolader
Glaze Dessertkage – smagen af mazarin, citron og fersken
Chokolade og appelsin mousse kage
Krydderkage med abrikosmarmelade