Køb årskort

Jesper Hertz 4

Pianisten og komponisten Jesper Hertz og hans kvartet inviterer  indenfor i sit spændende og sprudlende musikalske univers. Jesper Hertz 4 spiller jazz med både skandinavisk og amerikansk inspiration – og så venter der i øvrigt publikum en oplevelse med musik, der giver rigelig plads til, at de fire musikere kan udforske og lege med materialet. Kvartetten får alle afkroge af Jesper Hertz’ musikalske køkkenhave til at blomstre: Der er tale om både sammenspil og solistiske præstationer af høj klasse.

Jesper Hertz har de seneste år markeret sig for alvor på den danske jazzscene, og ikke mindst på DR P8 Jazz, hvor hans kompositioner ofte bliver spillet.

Kvartetten tæller, foruden Jesper Hertz på klaver, Andreas Bøttiger på tenorsax og Anders Senderovitz på trommer, der begge har været kåret til årets fynske jazzmusiker, og sidst, men ikke mindst, den unge fremadstormende bassist, Jens Bønnerup på kontrabas. De fire musikere er alle bosiddende på Fyn og har spillet, og gør det fortsat, med en række af landets prominente jazz, pop og rocknavne.

LINE UP
Jesper Hertz – Klaver
Andreas Bøttiger – Sax
Jens Bønnerup – Kontrabas
Anders Senderovitz – Trommer

“Pianisten Jesper Hertz synes under indflydelse af den nordiske tone, men han er mere end det. Det tredje album i hans navn, rummer en alsidighed, der også viser sig i afsættet i nutidig, amerikansk tradition, hvor Hertz gør brug af sin kvartets muligheder melodisk som rytmisk. I CAN SEE YOUR BONES FROM HERE byder på jazz, der forekommer at være båret af umiddelbar energi og spilleglæde med afsæt i Hertz’ egne kompositioner…

Gennemgående er kvartettens samlede udtryk mere i fokus end de enkelte musikeres individuelle kvaliteter, selvom de selvfølgelig kan høres undervejs. Ensemblet er den egentlige hovedperson.”
Jakob Hassing – Jazz Special