Køb årskort

Jens Lysdal Band

Siden hans debutalbum “A matter of time” (“Et af nyere dansk pophistories mest helstøbte værker”), har sangeren, komponisten og guitaristen Jens Lysdal væltet sig i overvældende anmeldelser både hjemme og ude, og fået sin musik nomineret i tre lande (bl.a. en US Grammy). Han er blevet kaldt en af skandinaviens bedste guitarister, har turneret i USA, Tyskland, Holland, Canada, Kina og en lang række andre lande, indspillet med nogle af klodens bedste musikere og senest fået fire melodier i højskolesangbogen.

Så det er en spillemand, og en sangskriver med en sjældent stor og varieret musikalsk og oplevelsesmæssig rygsæk, der nu udgiver sit første og meget personlige fuldlængde album på dansk – og som sædvanlig med musikere fra øverste hylde.

Samme hyldeplacering har de folk han tager med sig live. Og det er som altid spillemænd der har niveau til at forvalte den musikalske frihed, der altid er til stede når Lysdal spiller sine sange live: “Musik skal skabes i nu’et, for de mennesker der er der i aften”.

Koncerterne er fyldt med skæve indfald og god, humoristisk kontakt med publikum. Og fordi Lysdal altid er så meget personligt til stede, bliver koncerterne ofte – udover det musikalske – ofte både en social og sanselig oplevelse, hvor nærværet og fællesskabet er det man tager med sig hjem.

PRESSEN SKREV:

“Et virtuost og sammenspillet band der bare ikke kunne undertrykke spilleglæde, overskud og legesyge, en række magiske musikalske passager hvor bandet nærmest forvandlede sig til én organisme”
Live-anmeldelse i GAFFA

“Virtuos guitarist, vedkommende sangskriver, Knopfler elegance, vibrerende á la Tom Waits”
Jyllands Posten

“Et melodisk mirakel. Indfølt, stilfuldt og superprofessionelt”
Information

“Stilrent og elegant ikke ulig en Paul Simon eller Sting på måneskinsarbejde” – Berlingske

“Den næste sang er inspireret af Jens Lysdal. Kender I ham ikke?! Har I ikke Google herovre?”
Allan Olsen

“I’m proud to be a part of this album”
Greg Leisz (Joni Mitchell, John Mayer, Eric Clapton)

“Det helt afgørende er den stærke integritet, der kommer til udtryk i Lysdals fremtræden. Der er en kerne i Lysdal’s musik som er markant til stede i alt hvad han foretager sig”
Politiken