Køb årskort

JEAN-PIERRE COMO (F)

Det var efter et møde i København i 2020, at parisiske Jean-Pierre Como følte behov for at indspille med disse to vidunderlige musikere, Thomas Fonnesbæk og Niclas Campagnol. Mødet resulterede i et samarbejde og udgivelsen af albummet “My Days in Copenhagen”.

Der er her tale om en trio med et både kraftfuldt, tæt og følsomt sammenspil, der samtidig demonstrerer masser af spontanitet og frihed. Jean-Pierre Como er netop på tur i Europa for at løfte sløret for sin nye fransk-danske trio og det nye album.

Jean-Pierre Como etablerede sig tidligt og har en omfattende produktion bag sig, der bevidner hans talent som både pianist og komponist. Han har udgivet fjorten albums og spillet sammen med et væld af store navne – bl.a. Michael Brecker, Didier Lockwood, Sylvain Luc, Stefano di Battista, Jean-Luc Ponty, André Ceccarelli, Paco Sery, Paolo Fresu og mange andre.

Uddannet af det store bas-ikon NHØP, er Thomas Fonnesbæk præget af både skandinavisk melankoli og den amerikanske tradition. Fonnesbæk er en musiker med skarp sans for rytme, harmoni og melodi, og har spillet sammen med et væld af amerikanske, europæiske og skandinaviske musikere.

Trommeslager Niclas Campagnol er en kreativ og poetisk musiker. En virtuos uden sidestykke, særligt når det det kommer til at blande klange ind i sine partneres musikalske diskurs.

Alt i alt: En storslået trio i verdensklasse, der emmer af kreativitet og interaktion – A must see!

LINE UP

THOMAS FONNESBÆK, double bass
NICLAS CAMPAGNOL, drums
JEAN-PIERRE COMO, piano