Køb årskort

Hit med 80’erne

Den danske sangskat fra det pastelfarvede årti, er tilsyneladende helt uden udløbsdato. Faktisk har tendensen de seneste år været, at den danske 80’er-musik er mere populær end nogensinde.

Så igen i år har Danmarks mest populære 80’er-orkester lagt turen forbi Assens og medbringer en sætliste med er alle de sange, du kender fra den danske rocks guldalder. Kom indenfor og få
Anekdoterne, minderne og alle de udødelige hits fra Tøsedrengene, Rocazino, RayDeeOhh, Gnags, News, TV2, Dodo & The Dodo’s, Gnags – fortsæt selv listen.

Hit med 80’erne var for første gang i øvelokalet den sommer, hvor John “Faxe” Jensen ramte den lige i røven og sendte Danmark afsted mod titlen som europamester i fodbold. 1992 er længe siden. Dengang var orkestret bare en sjov idé. Ingen havde i sin vildeste fantasi forestillet sig, hvad der ventede.

Hit med 80’erne genopliver musikken, der betød så meget for så mange. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv:

Annette Søgaard, vokal / kor
Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar
Jan Kaspersen, saxofoner / akk. guitar / kor
Brian Bannerholt, guitar
Steffen Hansen, keyboards
Jakob Pagaard, bas / kor
Kurt Nielsen, trommer