Køb årskort

Henning Stærk

Dansk rockhistorie – i levende live: Efter at have fejret sit 57-års jubilæum i 2022 er Henning Stærk nu klar til spillestederne med comebackalbummet ”Big Boss Man”, der udkom i foråret 2023!

Det er Henning Stærk’s første album siden udgivelsen af ”Old time rocker” fra 2009. Og selvom dåbsattesten udkom i 1949, forhindrer det ikke Henning Stærk i – med manér – at fortsætte sin 'Never Ending Tour' i 2023 sammen med sit velspillende band og til glæde for sit store og trofaste publikum.

Første single indspillet i 1967
Henning Stærks første single kom allerede i 1967 – for mere end 50 år siden. Den var på 7” vinyl, som var datidens medie.

Landevejen blev hans skæbne
Siden Henning Stærk begyndte at spille, har det altid været kontakten med publikum og livekoncerterne, der har været ledestjerne for hans vej. Selv efter mere end 3000 koncerter glæder han sig, hver gang han skal afsted. Og der skal meget til at holde ham fra det. Efter 58 år på landevejene er bentøjet selvfølgelig lidt slidt. Men stemmen fejler ikke noget!

”Et liv med rock’n’roll er ikke skånekost. Og mange i min generation – mig selv inklusive – har været hårde ved sig selv. Men lysten til musikken og den magi, der opstår, når man spiller en koncert for et medlevende publikum, holder mig i gang” – siger Henning.

Derfor fortsætter tourbussen ufortrødent med at rulle:

”Lysten til at spille er stadig fuldstændig intakt. Og med årene er jeg blevet stadigt gladere for at spille lige nøjagtig den musik, jeg holder allermest af”, siger Henning Stærk.