• Dato
  21/02 – 10/03/24
 • Tid
  13.00
 • Sted
  Tobaksgaarden - Kulturhuset i Assens
 • Billetpris
  50 kr.
 • Køb billet Tilkøb
Køb årskort

ELIBRI & ERNST

Kunstnergruppen ELIBRI har til denne udstilling allieret sig med keramiker Stine Ernst.

ELIBRI består af:

Else Duedahl, der er optaget af det serielle, i gentagelsen og forenklingen af komplekse former. Hun dyrker det minitiuøse i detaljen og tager udganspunkt i de former, der fanger øjet, når det glider hen over landskabet, der på hendes rituelle gåture, hver morgen markerer en ny dag.

Lene Lundgaard er kolorist helt ud til fingerspidserne. Hendes akrylmalerier er gennemarbejdede farvesymfonier, med mange både tykke og tynde lag, som gør, at de på en og samme tid er tunge og lette. Farvemættede og gennemsigtige.

Bente Stamp, der med sit motivunivers spænder bredt lige fra de afrikanske dyr på savannen til kvinder og planter i nordisk interiør. Udtrykket søges i figurationen og farvens landskab, hvor hun med kyndig brug af farveperspektivet og de grafiske former skaber dybde og rummelighed i sine værker.

Disse 3 skønne kunstnere suppleres denne gang af;

Stine Ernst, hvis arbejde handler om alting og dog stadig altid om hende selv. Forskellige og ofte modstridende ideer, følelser, emojis, historier, monstre, guder, erindringer, medier, zoologi, lugte, teksturer, intuition, køn, politik, magt, religion – alt dette har betydning for det, hun skaber. I denne henseende er det ingen overraskelse, at selvportrætter og selvrepræsentation synes at være både temaer og former i hele hendes praksis.

Udstillingen har åbent:

Onsdage og fredage fra kl.13-17
Lørdage og Søndage fra kl.11-14

I uge 7 som også er skolernes vinterferie, er åbningstiderne:

Mandag, tirsdag og torsdag kl.11-14
Onsdag og Fredag kl.13-17
Lørdag og Søndag kl.11-14