Køb årskort

ELECTRIC BOYS (S)

De fantastiske funky hard-rockere Electric Boys fra broderlandet Sverige, og med Conny Bloom i front, lukker og slukker for Tobaksgaardens program 2023. 

Electric Boys skrev sig ind i verdenshistorien for over 30 år siden med det anmelderroste og trendsættende album ”Funk-O-Metal Carpet Ride” – suppleret med Billboardplacering og MTV-rotation. Electric Boys har efterfølgende turneret over hele verden, hvor de har delt scene med stort set alle rock-giganter (bl.a. med Metallica, Thunder og Mr. Big), I deres storhedstid indspillede de i Abbey Road Studio og var nærmest et fast indslag i Headbangers Ball på MTV gennem 80’erne og 90’erne. Efter flere års pause blev bandet gendannet i 2009.

Electric Boys er synonym med groovy og funky hard-rock. Frontmand Conny Bloom er kendt for sit stærke guitar-arbejde og for sin tid i det legendariske rockband Hanoi Rocks, hvor også bassist Andy Christell var med i en periode. 

Efter flere års pause blev Electric Boys gendannet i 2009 og har nu udgivet 8 albums. Det seneste blev indspillet i 2022 i Palma Music Studio, og fulgt op med en række store europa- og verdensturnéer. Fredag 15. december kan du opleve Electric Boys på Tobaksgaarden!