Køb årskort

DRIVKRAFT’24 TORSDAG

Kom og vær med til at fejre Tobaksgaardens 20-års fødselsdag!
Vi lover dig et par uforglemmelige dage fyldt med musik, kunst, fællesskab og god stemning. Alt sammen lige midt i Assens By.
Hold øje her på sitet og sociale medier for mere information om programmet.

Vi glæder os til at se dig!

MUSIK
MUMLE
HJALMER
DAVID MIILMANN GROUP

KUNST
VERDEN FILTRERET: At skabe film er som at filtrere verden og fange øjeblikke, der ellers ville gå tabt. Som filmskaber har man muligheden for at selektere, forstærke og forvandle virkeligheden gennem kameraets linse. Værkerne i denne udstilling, Verden Filtreret, er skabt ved netop at udforske dét at filtrere verden. Der undersøges og eksperimenteres med mange forskellige materialer, der kan bruges som filtre – både foran kameralinsen, men også mellem lyde og mikrofoner. Med filtre kan man både udelade og forstærke – pludselig står man med en ny oplevelse af verden – og et værk er skabt!

Denne udstilling består af audiovisuelle værker skabt af børn og unge fra hele Fyn, på workshops afholdt af kunstnerduoen Gjersøe & Rizzi. Projektet er støttet af Visuel Kultur, Kulturregion Fyn. Til denne særudstilling på Tobaksgaarden, har kunstnerduoen skabt en interaktiv del, hvor de besøgende selv kan være med til at filtrere verdenen. Her vil man nemlig kunne udforske de metoder som kunstnerne har brugt til at skabe værkerne i samarbejde med de deltagende.

FILM
PORTEN TIL EUROPA

BILLETTER
Billetsalget starter fredag 16. februar 2024 kl. 10 på tobaksgaarden.dk (Link i bio)
Begrænset antal Early Bird billetter sælges i perioden 16. februar – 1. marts.

EARLY BIRD Kr. 600 + gebyr
PARTOUTBILLETTER Kr. 850 + gebyr
DAGSBILLETTER Kr. 400 + gebyr
BØRN U. 12 ÅR Gratis

Croquis & Champagne Kr. 100 (Tilkøb fredag og lørdag)
Jazz & Yoga Kr. 100 (Tilkøb lørdag)