Køb årskort

DRIVKRAFT’24 LØRDAG

Kom og vær med til at fejre Tobaksgaardens 20-års fødselsdag!

Vi lover dig et par uforglemmelige dage fyldt med musik, kunst, fællesskab og god stemning. Alt sammen lige midt i Assens By.
Hold øje her på sitet og sociale medier for mere information om programmet.

Vi glæder os til at se dig!

MUSIK
GULDIMUND
PETER SOMMER
LUCKY LO
JACOB BELLENS
JJ PAULO
RANGLEKLODS
CORT LUNDE
MENS VI VENTER

KROP & SIND
JAZZ & YOGA med CORT LUNDE: Efter de første to dage med fest og farver til DRIVKRAFT 24. Trænger du nok til et afbræk, måske en lille behandling af dine tømmermænd? Derfor har vi denne formiddag, i en smuk kombination med jazz-duoen Cort Lunde, arrangeret Yoga med Nicole Piper. Nicole underviser til dagligt i flere former for Yoga og er blandt andet fast underviser hos Arena Assens.

At dyrke Yoga til livemusik er ikke en ny Yogaform, men det gør det ikke mindre interessant. Livemusik kan ofte nå os helt ind i sjælen på en helt anden måde end når det kommer ud af en bilradio eller en afspiller, og derfor er kombinationen af Jazz og Yoga den helt rigtige kombination for både krop og sjæl.

Cort Lunde (Erik Lunde Michaelsen og Thomas Cortes Thorup) undersøger menneskets kulturelle og teknologiske sammensmeltning med naturen, inspireret af bl.a. Donna Haraways idéer og Musique Concrete med digitale manipulationer af feltoptagelser og hydrofoniske optagelser. Kombinationen af research, akusmatisk musik og intuitiv improvisation, skaber et rum hvori disse fortolkninger har plads til at vokse, og danne et bredt perspektiv og relaterbare narrativer. Der er kun et begrænset antal pladser efter først til mølleprincippet, og det koster kr. 100 i tilkøb til din partout- eller dagsbillet for arrangementet.

BØRN
BONGOBJØRNE & SALASASLANGER: Dette er en koncert, hvor alle skal være med! Vi skal på tur i den livlige og spændende Jungle. Det bliver vildt! Og I skal være med til at synge, spille, være dyr og danse. JungleBongo brænder for at give glæden ved sang og musik videre til børn – og voksne. Musikken er inspireret af Latinamerika, Afrika og der kommer et par gamle danske kendinge. Kort fortalt: Livsglad musik, sjove bevægelser, dans og rytmelege med BongoBjørnen og SalsaSlangen.

KUNST
VERDEN FILTRERET: At skabe film er som at filtrere verden og fange øjeblikke, der ellers ville gå tabt. Som filmskaber har man muligheden for at selektere, forstærke og forvandle virkeligheden gennem kameraets linse. Værkerne i denne udstilling, Verden Filtreret, er skabt ved netop at udforske dét at filtrere verden. Der undersøges og eksperimenteres med mange forskellige materialer, der kan bruges som filtre – både foran kameralinsen, men også mellem lyde og mikrofoner. Med filtre kan man både udelade og forstærke – pludselig står man med en ny oplevelse af verden – og et værk er skabt!

Denne udstilling består af audiovisuelle værker skabt af børn og unge fra hele Fyn, på workshops afholdt af kunstnerduoen Gjersøe & Rizzi. Projektet er støttet af Visuel Kultur, Kulturregion Fyn. Til denne særudstilling på Tobaksgaarden i Assens, har kunstnerduoen skabt en interaktiv del, hvor de besøgende selv kan være med til at filtrere verdenen. Her vil man nemlig kunne udforske de metoder som kunstnerne har brugt til at skabe værkerne i samarbejde med de deltagende.

FILM
PORTEN TIL EUROPA

BILLETTER
Billetsalget starter fredag 16. februar 2024 kl. 10 på tobaksgaarden.dk
Begrænset antal Early Bird billetter sælges i perioden 16. februar – 1. marts.

EARLY BIRD Kr. 600 + gebyr
PARTOUTBILLETTER Kr. 850 + gebyr
DAGSBILLETTER Kr. 400 + gebyr
BØRN U. 12 ÅR Gratis

Croquis & Champagne Kr. 100 (Tilkøb fredag og lørdag)
Jazz & Yoga Kr. 100 (Tilkøb lørdag)