Køb årskort

DR. PASSANG THOPCHEN & NATHALIE DAHL

Et glimt af tibetansk visdom og livsstil – mød Dr. Passang

I tibetansk visdom og livsstil står begrebet om mental balance som en bærende søjle for både trivsel og sundhed. “Er du ikke lykkelig, er du ikke rask” – lyder et gammelt tibetansk ordsprog. Bag denne enkle sætning gemmer sig en dybtfølt erkendelse af, at sundhed og lykke ikke blot er fraværet af sygdom, men snarere en harmonisk balance mellem det fysiske, mentale og energetiske plan.

I hjertet af tibetansk visdom og livsstil ligger denne holistiske tilgang til helbredelse. Dr. Passang, er praktiserende læge, professor i tibetansk og kinesisk medicin, og deler indsigt i, hvordan denne visdom ikke blot fokuserer på behandling af sygdomme, men først og fremmest på at forhindre dem i at opstå gennem opretholdelse af mental balance.

“Da de fleste sygdomme starter på det mentale niveau, er det vigtigt at være på vagt overfor den mentale tilstand” – forklarer Dr. Passang. Heri ligger nøglen til forståelsen af, hvordan vores tanker og følelser påvirker vores fysiske helbred. Ifølge tibetansk visdom og livsstil er ubalance på det mentale plan ofte roden til mange lidelser, og derfor er det afgørende at opretholde en positiv og sund mental tilstand.

Dr. Passang Thopchen er med sin mere end 30 års lægeerfaring kendt. Mange mennesker fra hele verden kommer til hans klinik i Pune, Indien. Han har mange elever verdens rundt, inklusiv dem, som studerer i hans egen Akademi, hvor han gerne deler sin viden og erfaring med andre. Nathalie Dahl har gennem mange år fået individuel undervisning i Dr. Passangs klinik.

Kom og oplev en verdenskendt tibetansk og kinesisk professor Dr. Passang, samt mentaltræner og livsbalance vejleder Nathalie Dahl på Tobaksgaarden i Assens fredag. den 21. juni 2024 kl. 19
Arrangementet afholdes på både engelsk og dansk.
Arrangør: Anturi Compassion Center i samarbejde med Tobaksgaarden

OM DR. PASSANG
Dr. Passang Thopchen blev født i Namwood Khegyal-familien (5. generation af Namwood Khegal Tsang) den 20. oktober 1968.

Han fik uddannelse i Tibetansk medicin i 1989 og dimitterede i  traditionel kinesisk medicin fra Medical College i Sorig Bumzhi Menri Ling (Indien) og globalt i 1992.

Han er dedikeret til at praktisere tibetansk og kinesisk medicin og akupunktur og træner studerende fra Medical College i Sorig Bumzhi Menri Ling (Indien) og global.

Fem års undervisning omfatter, såvel som i andre modaliteter såsom akupunktur, moxa, cupping, Tsa Loong, åndedrætsøvelse, tibetansk massage (Ku-Nye), mantrahealing og drømmeyoga.

Dr. Passang har deltaget i mange medicinske og sundhedsrelaterede konferencer og har selv holdt foredrag om Tibetansk Medicin Sowa Rigpa, TMC og akupunktur og andre emner rundt omkring i mange lande.

Han er læge for H.H. den 33. Gyalwa Menriwa Ring Poche (Bon).

Han er grundlægger af TMCA Clinic – Praksis på Sowa Rigpa, Tibetansk Medicin og ekstern terapi såsom akupunktur, moxibustion, cupping, blodudtagning, Kue-Nye og åndedrætsøvelser.

Dr. Passang er medstifter af Medical College of The Sorig Bumzhi Menri Ling i Indien.

Han er et active member af CCTM – Central Council Tibetan Medicine i Dharamsala i Indien.

– Permanent medlem af All India akademi for alternativ medicin.
– Permanent medlem af Indianacademy of Acupuncture science.
– Permanent medlem af American Academy of Medical Acupuncture.

OM NATHALIE DAHL

Nathalie Dahl er problemknuser, forfatter, skribent, inspirator og foredragsholder med 25 års erhvervserfaring. Er certificeret Emotional Management in Tibetan Medicine, Law of Attraction Coach, Master Life og NLP Coach. Hun holder foredrag, workshops og individuelle sessioner i hele Danmark og andre lande.