Køb årskort

DR Big Band “Mit sted i verden”

Himalaya, Rio de Janeiro, Lillebæltsbroen, bænken i baghaven. Tag med på en rejse til både fjerne og nære destinationer i Tobaksgaarden, når DR Big Bands medlemmer præsenterer deres egne spritnye kompositioner, skrevet med udgangspunkt i titlen ”Mit sted i verden”.

Vi har alle sammen steder, der betyder noget særligt for os. Et bestemt sted i naturen, en elsket by eller et særligt rum – helt tæt på eller meget langt væk.

Fælles for vores yndlingssteder er, at de kan plottes ind på kortet via en længde- og en breddegrad. Og denne aften kan du komme med på en musikalsk rejse til nogle af de destinationer, som har en særlig betydning for musikerne i DR Big Band.

En række af bandets musikere har skabt en komposition om deres personlige sted i verden, og de står selv i spidsen, når de denne aften præsenterer, dirigerer og fortæller om musikken i Tobaksgaarden.

En aften fuld af stemningsfuld og personlig musik om udlængsel og hjemve, tryghed og afsavn, eventyr og stilstand – alt sammen i hænderne på DR Big Bands vidtfavnende musikere