• Dato
  10/05/24
 • Tid
  20.30
 • Sted
  Tobaksgaarden - Kulturhuset i Assens
 • Billetpriser
  130 - 230 kr.
 • Køb billet Tilkøb
Køb årskort

DOBBELTKONCERT: Advocacy & Simon Laulund

ADVOCACY har mange facetter – alt fra uortodokse taktarter til trestemmige vokalharmonier og kompositioner, der tager lytteren med på en musikalsk rejse gennem brede, dynamiske niveauer og kompleks instrumentation.

Lyrikken tager udgangspunkt i eksistentialisme, samfundsproblematikker som fanatisme, klimaforandringer og krig – og ja, de stormfulde dybder i det menneskelige sind. Indimellem sådanne mørke temaer ønsker bandet også at sende et budskab om empowerment og sammenhold overfor livets udfordringer.

I begyndelse af 2024 udkommer bandets længe ventede debutalbum ”The Path of Decoherence” med mix og mastering ved Frederik Uglebjerg. Her er kompositionerne på samme tid blevet mere komplekse, tungere og melodiske, og besætningen har blod på tanden for at bringe deres musiske univers ud til Danmark og verden.

Advocacy blev dannet i Århus i foråret 2015 med indflydelser fra metal, jazz og progressiv rock.

LINE UP
Andreas Nygaard – trommer
Søren Wind – guitar
Peter Juelsgaard – bas
Peter Locher – guitar
Søren Kjeldsen – sang og guitar.

SIMON LAULUND
Simon Laulund og hans band spiller instrumental rock med høj energi og tilstedeværelse på scenen. Den overordnede genre er Hard Rock med catchy melodier samt elementer fra Metal, Funk, Jazz og atmosfæriske toner. Han har netop udgivet sit første album “Persona: Elements”, der har høstet stor ros hos anmeldere.

Metalized Magazine der gav albummet 10/10, udtalte følgende:
“Når man nu har evner som Simon har, så er level Joe Satriani naturligvis ikke nok, næh så kobler man da noget funk og jazz á la Tosin Abasi på det i forvejen høje niveau… Jeg plejer at referere til et nummer eller to ved anmeldelser, men her har jeg simpelthen ikke fordøjet alle indtryk endnu, til at have en favorit, så favoritten må være albummet som helhed.”

HEAVYMETAL.DK har skrevet om “Persona: Elements”:
“Simon Laulund er et klasseeksempel på en guitarist, der har opnået et absurd højt teknisk niveau. Hvor instrumental musik desværre og ofte bliver et kedeligt bekendtskab efter første nummer, formår Simon Laulund at fange lytteren, og her er det svært at pege et enkelt nummer ud som mere fængende end andre. Det er et smagfuldt univers, man bliver indlemmet i, når man sætter sig og lytter til musikken.”
Glæd dig til en koncert med instrumental rock og fed energi, leveret af en stærk og veloplagt trio.

LINE UP
Simon Laulund – Guitar
Lucas Szczyrbak – Bas
Mathias Blumensaat – Trommer