Køb årskort

Carsten Dahl Golden Ratio

Pianisten Carsten Dahl har de sidste 30 år spillet i et utal af trioer med anmelderroste udgivelser og turnéer rundt i verden. 

Hans nyeste samarbejde, som i skrivende stund stadig har sin debut til gode, er et musikalsk kollektiv sammen med den svenske bassist Daniel Franck og trommeslager Jakob Høyer, som de tilsammen har døbt Golden Ratio.

Musikken består mest af øjeblikkets komposition, men også af decideret nyskrevne numre og enkelte kendte sange i deres helt egne arrangementer. 

Musikken er poetisk, rørende, swingende, vild og polyfonisk. Dens verden efterstræber en kollektiv balance i udfoldelsen og skabelsen bæres frem af de tre sublime individuelle musikeres indre kompromisløse nødvendighed og deres indbyrdes komplementære forståelse af
øjeblikkets skabelse i et lydfællesskab.

I kølvandet på denne særlige udvikling ligger der en lang turné i 2023, som inkluderer Singapore, Berlin, Olso, Stockholm, Molde, Bergen, Amsterdam og sammen arbejder trioen på en indspilning i et internationalt studie i 2022, som ventes udgivet på ikoniske ECM.