Køb årskort

BAUN KVARTET feat. MATHIAS HEISE

“Jazz, soul og mundharpe i verdensklasse”

“Fra Stevie Wonder og Beatles over brasil og jazzklassikere til originaler af Heise og BAUN”

Verden har brug for levende og livsbekræftende musik. Det leverer jazzpianist og sanger Søren Baun aka BAUN – en ener på den danske musikscene. 

Med en naturlig musikalitet,  indlevelse og respekt for skuldrene vi står på, formår han at løfte og glæde sit publikum med sin stemme, sit klaver og band af topklasse musikere.
 
Søren Baun kan høres i BAUN, Baun On Beatles og Acoustic Lounge og de seneste år i musikalsk samarbejde med Mathias Heise. 

Sammen præsenterer de et eksklusivt og vidtspændende repertoire fra personlige fortolkninger af jazzklassikere og brasilienske numre over evergreens af Beatles og Stevie Wonder til originaler af Heise og Baun.
 
Lyt til BAUN’s “Ordinary Day feat. Mathias Heise” som Amazon placerede på Hot New Jazz sammen med stjerneartister som Gregory Porter & José James.
 
Unge Mathias Heise er efterhånden kendt i det ganske land som virtuos på kromatisk mundharpe. Han har udgivet flere albums i eget navn og vundet prestigefyldte priser bl.a. kronprinsparrets stjernedryspris.
 
BAUN Kvartet består således af fire velbevandrede musikere på den danske jazzscene, stærke solister hver især der med gnist og overskud går i krop, sind og smilemuskulatur og kommer helt udover scenekanten!
 
LINE UP
Søren Baun (sang, klaver)
Mathias Heise (mundharpe)
Morten Ankarfeldt (bas)
Rasmus Lund (trommer)