Køb årskort

BASKERY (SE)

Det er med stor glæde også stolthed, at vi for første gang kan præsentere BASKERY på Tobaksgaarden.

Denne svenske trio vil med garanti vælte dig omkuld! BASKERYs intense koncerter er nærmest legendariske. Energien hænger i luften, når de tre søstre malende fremfører deres meget dragende sange. Og med nye fantastiske sange på set-listen, er der lagt op til endnu en storslået koncertoplevelse. 

Siden udgivelsen af deres album fra 2018 har bandet turneret intenst i både USA, England, Danmark og Sverige. På den kommende turné har BASKERY besluttet at besøge Danmark igen med ganske få koncerter.

I efteråret 2023 udkom Baskery søstrenes femte studiealbum med titlen End Of The Bloodline. De tre søstre Greta, Stella og Sunniva bor til dagligt i tre forskellige lande, og de skriver derfor sangene hvert for sig. Under indspilningerne mødtes de på en gård i det sydvestlige England og indspillede hele albummet på fem intense dage – og det kan høres på det færdige album. Sangene er efterfølgende produceret af folk, som står bag musik fra Nick Cave, Depeche Mode, PJ Harvey, The Pogues, Primal Scream og mange flere.