Køb årskort

Aske Stubkjær & Cort Lunde

Denne aften byder på en unik og stemningsfyldt aften i selskab med to fantastiske og nyetablerede artister på den danske jazzscene. 

ASKE STUBKJÆR
Forestil dig et pianette midt i aftenstunden og dens smukke lysindfald; terrassedøren står på klem, fuglene synger det sidste pip og en let, kølig brise mærkes. Vi er midt i spisestuen. Lige her indspillede Aske Stubkjær sine kompositioner fra den nyligt udgivne EP “Tænker Tanker”. Den bærer tydeligt præg af Askes omgivelser, og formidler også omgivelserne på fineste vis. Dette gennem reallyde af bl.a. kvidder, hjerteslag, skridt, knitren og rislen.

CORT LUNDE
Cort Lunde er Erik Lunde Michaelsen og Thomas Cortes Thorup. Cort Lunde undersøger menneskets kulturelle og teknologiske sammensmeltning med naturen, inspireret af bl.a. Donna Haraways idéer og Musique Concrete med digitale manipulationer af feltoptagelser og hydrofoniske optagelser. Resultatet af disse undersøgelser er et jazztronica-univers,  hvor der er frihed til improvisation og disse fortolkninger har plads til at vokse, og skabe relaterbare narrativer. Cort Lunde arbejder genremæssigt udenfor de vante musikalske rammer, og kombinerer elektronisk musikproduktion, kontemporær improvisationsmusik og inddrager arrangementer for klassisk besætning samt feltoptagelser fra naturen.