Køb årskort

ASGER TECHAU

Asger Techau er på vej med NYT album ‘CANDOUR’ med udgivelse i august 2024.

Efterfølgende tager han på en kort, eksklusiv turné i efteråret og vil her præsentere sangene fra albummet.

Med albummet sætter Asger Techau en overbevisende, ny retning for hans musik og lyd. Slår man “candour” op i ordbogen betyder det “at sige tingene ligeud – ærligt og uden omsvøb”. Og det er netop hvad albummet gør! Efter flere års rejser og med en stærk inspiration fra sine besøg i New York, har han skabt et album, der dykker ned i de menneskelige følelser på en ærlig og upoleret måde. Asger Techau fortæller:

“Der, i det pulserende epicenter af liv, lyd og lys, er det som om, jeg har fundet ind til en kerne i min lyd. En arbejdsproces, der frigør mig fra tvivl og forudindtagede meninger om, hvad musik må og skal gøre. Det er jeg ligeglad med. Jeg skriver, hvad jeg føler i det øjeblik. Jeg føler det, og fanger det, mens følelsen er rå og upoleret.”

Behovet for at skabe noget ægte, uperfekt og meget personligt har presset sig på bl.a. som reaktion på en tid, hvor det kunstige og højpolerede er så meget fremme.

“Det nære og intime spiller en stor rolle på denne plade. At være i øjenhøjde med det menneskelige, at hviske melankoli og skrøbelighed ind i øret på den, der lytter.”

Med efterårets koncerter kan man opleve en Asger Techau i musikalsk topform, der træder helt frem på scenekanten og præsenterer det nye album med omfavnende, eftertænksomme sange, der varierer over det medrivende og det meditative – fra det store, svulstige til det helt tætte og skrøbelige.

Forvent en koncertoplevelse, der tager dig hele vejen igennem det menneskelige følelsesspektrum.