Café Biograf Spillested

KR. 400 + GEBYR

Køb billet

WALTER TROUT (US)

En af de mest talentfulde rock og blues musikere på verdensscenen

lør 7 aug 2021 kl. 20:00

Covid-19 har fået verdensnavnet Walter Trout til at flytte til Danmark med sin danske kone. Nu er amerikaneren på dansk grund. Det giver mulighed for at kunne præsentere Walter Trout for det danske festivalpublikum – på trods af den globale pandemi.

Walter Trout, som regnes for én af verdens allerbedste guitarister, er tilbage i absolut topform ovenpå en levertransplantation for seks år siden. Han er aktuel med det helt nye album ”Ordinary Madness”, som har fået fantastiske anmeldelser.

Thomas Treo fra Ekstra Bladet skrev blandt andet:

“Walter Trout synger så inderligt, at det må gøre ondt i indvoldene. Hvis Trout ikke havde været en frådende intens og ekvilibristisk topguitarist, kunne han snildt havde fået en karriere som soul sanger.”

Inden Walter Trout begyndte sin imponerende solokarriere, turnerede han med kunstnere som John Lee Hooker, Joe Tex, Canned Heat og John Mayall’s Bluesbreakers.

Flere kollegaer tilhørende den absolutte verdenselite har udtalt sig om Walters enorme betydning:

”En af de mest talentfulde rock og blues musikere på verdensscenen”  John Mayall

”En fremragende sanger, fremragende musiker, fremragende energi, ond vibrato, fremragende tone, hvad mere kan ønske sig fra en blues musiker?”  Steve Lukather

”Havde det ikke ikke været for Walter Trout og Gary Moore, ville du aldrig have hørt om Joe Bonamassa eller Kenny Wayne Shepherd” Joe Bonamassa