Café Biograf Spillested

KR. 200 /150 + GEBYR

Køb billet

Uffe Lorenzen & LydSyn

tors 23 sep 2021 kl. 20:00

Danmarks ukronede syrerock-konge Uffe Lorenzen udgav i 2020 den tredje soloplade ‘Magisk Realisme’ til generel begejstring hos publikum og kritikere i kongeriget og hinsides.

Efter udgivelsen gav han en stribe pandemi-regulerede solo-koncerter, senest på et udsolgt Bremen Teater i København. Nu har Lorenzen i mellemtiden samlet sig en god, gammeldags rock-trio under navnet LydSyn, som udover ham selv inkluderer musikerens gamle venner Palle Demant på bas og Jens Eyde på trommer.

Under en nedlukket sommer i det satans år 2020 stod kedsomheden i fuldt flor og afsavnet for rocken voksede med. De tre stak hovederne sammen og tændte op, og formationen gav efterhånden mening i en sådan grad, at LydSyn nu kan annoncere en efterårsturné på ti koncerter i hele landet. Med sig tager de et udpluk af Lorenzens bagkatalog med behændig vægt på det seneste, relativt rockede soloalbum, men også materiale fra ældre skiver i eget navn og ikke mindst gamle Spids Nøgenhat-sange – alt sammen i et energisk, rå-swingende old school rock n’ roll trio-format.