Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

TOBAKSGAARDENS VINTER GALLA 2018

Tema-aften om John Mogensen

tors 22 feb 2018 kl. 20:00

Der er noget galt i Danmark og Så længe jeg lever rockede på dansktoppen i starten af 70’erne, men allerede i slutningen af årtiet var manden bag hitsene gået bort. John Mogensen levede hårdt og døde i en alder af blot 48 år. Men inden da havde han nået at gøre et uudsletteligt indtryk på dansk musik for fremtiden.

Det er den historie, Ole Bornedal fortæller i filmen om den store musiker, som har Danmarkspremiere 8. marts 2018. Og så er det i øvrigt i år, at John ville blive 90 år.

I den anledning har vi i år valgt John Mogensen som tema for vores Vinter Galla. Vi har til denne aften inviteret en af legenderne som var tæt på John Mogensen, nemlig sangeren James Rasmussen – en ven og kollega fra tiden i Four Jacks.

James Rasmussen Trio underholder med de allerstørste radio-hits fra dengang. Undervejs fortæller James anekdoter om John Mogensen fra hans tid i legendariske Four Jacks. James er en af de få mennesker der var helt tæt på John Mogensen og har således også været en både vigtig og vægtig kilde i forhold til produktionen af både bøger og film om John Mogensen.

Kom og oplev en musikalsk aften i selskab med James Rasmussen Trio.

NB! Der sæges kun balkon-billetter til denne aften.