Café Biograf Spillested

KR. 150 / 110 + GEBYR

Køb billet

Tim Schou

Support: TWINS OF JUNE

lør 14 nov 2020 kl. 20:00

Jeg vil ud og se, hvem det er, der lytter til min musik, og jeg vil mærke dem helt tæt på – udtaler Tim Schou forud for koncerten på Tobaksgaarden.

Det bliver en 100% akustisk koncert, når Tim med sin stol og guitar leverer en såkaldt stuekoncert. Hans NEVERENDING VAGABOND TOUR har indtil videre kørt over tre omgange og det er blevet til +80 intimkoncerter i lytternes private stuer landet over. Nu er det blevet de danske spillesteders tur og publikum kan glæde sig til en ærlig og eksklusiv intimkoncert.

For Tim Schou har det altid været en stor drøm at leve af musikken. En drøm som ikke har været uden ofre og som i syv år betød, at han måtte leve som vagabond for at satse alt på musikken.

Den hårdføre musiker blev første gang kendt i 2011, da han sammen med rockbandet A Friend in London vandt Dansk Melodi Grand Prix. I 2013 gik bandet i opløsning og siden da, har Tim Schou haft fokus på sin egen musik. Lige nu kan du komme helt tæt på musikvagabonden i DR3s dokumentar Et giftigt venskab. Dokumentaren er filmet af Lukas Valentin, der igennem de sidste fire år har fulgt Schou helt tæt, for at give seerne et unikt indblik i hans karriere. Undervejs har Tim og Lukas opbygget et stærkt, men dog konfliktfyldt venskab, hvilket seerne også kommer helt tæt på.

SUPPORT

Det bliver duoen TWINS OF JUNE der spiller support til TIM SCHOU lørdag aften i Tobaksgaarden.

TWINS OF JUNE består af de to 24 årige tvillingebrødre Jesper & Jonas. Sammen vil de tage dig med på en rejse gennem deres følsomme og musikalske univers, som smukt beskriver op og nedture i livet.

De seneste par år har brødrene været på en håndfuld turnéer i Tyskland & Danmark, udgivet deres debut album ved navn ‘Home’ og udgivet 2 singler i 2020 ved navn ‘Breathe On’ & ‘Love You So

 

Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge koncertoplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.