Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 (Årskort)

Køb billet

Thomas Buttenschøn

Doin ́ My Drugs

fre 7 aug 2020 kl. 20:00

Denne koncert bliver startskudet for Thomas Buttenschøn’s Doin ́ My Drugs Tour.

Om denne koncert fortæller Thomas:

I 2012, året efter min ældste søn var blevet født, startede jeg en rejse. En rejse der har været hård, og som langt fra er færdig endnu. Jeg besluttede mig for, at jeg ville fortælle min historie egen historie. En historie om Aids, død, håb og kærlighed. Jeg mistede begge mine forældre alt for tidligt, og var selv ekstremt heldig, at overleve indtil medicinen kom.

I dag kan jeg ikke overføre virus, fordi jeg er velbehandlet. Begge mine børn er sunde og raske. De er ikke smittede, fordi jeg smitter ikke.

Den er den historie jeg gerne vil fortælle. Jeg vil være med til at oplyse, og give håb til de store dele af verden, som endnu ikke ved, at hiv ikke er en dødsdom, men det er noget vi kan nedkæmpe i fællesskab. Men der er desværre rigtig lang vej endnu.
Jeg tror på at Hiv kan udryddes globalt. Men det er en sej og opslidende kamp, fordi der er så meget uvidenhed og tabuisering om netop dén her lorte sygdom.

Den amerikanske film instruktør Tyler Q Rosen, har fulgt mig i en årrække. Han har været med mig på mine utallige ture til Afrika, og det kom der til sidst en film ud af det. Den havde premiere på CPH:DOX d. 24/3-2019 til et totalt udsolgt arrangement.

Samtidig med filmen producerede jeg i samarbejde med den 16 gange Grammy Award vindende amerikanske producer Thom Russo på albummet Doin ́ My Drugs, som udkommer i efteråret 2019.
Koncerten Doin ́ My Drugs vil følge i samme spor som mine tidligere solokoncerter og jeg glæder mig til at møde jer.

Koncerten afholdes udendørs i gården. Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge koncertoplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.

 

50 % RABAT PÅ SOMMERKONCERTER!
Vi har modtaget Kulturministeriets Sommerpakke – en ny rabatordning, der giver besøgende 50 procent rabat på entrébilletter til udvalgte kulturoplevelser i skolernes sommerferie (27. juni – 9. august).

Det betyder, at vi kan tilbyde dig 50% RABAT på alle vores sommerkoncerter som afholdes i ovenstående periode. Du skal blot anvende følgende koder i forbindelse med dit køb:

Brug rabatkoden: STATENBETALER
Medlemmer skal benytte koden: JEGERMEDLEMTG