Café Biograf Spillested

Kr. 160,- / 120,- (ÅRSKORT)

Køb billet

THE WHITE ALBUM

SUPPORT: MADS BELDRING

lør 4 okt 2014 kl. 21:00

“Tre danske mænd med store hjerter, store skæg og store maver, som spiller alternativ folk-musik med et strejf af nordisk melankoli.” 

Således beskriver The White Album ydmygt sig selv, når de bliver spurgt – et godt eksempel på trioens humoristiske gemytter og en perfekt definition af de harmonier, som gruppen så mesterligt frembringer.

Uanset om man hører deres komplicerede akustiske guitarmelodier, eller lader deres fyldige a- capella vokalstykker svæve gennem rummet, er The White Albums musik intelligent, intuitivt, gribende og til tider hjerteskærende smukt. 

Trioen – som tog deres navn fra det skelsættende album med The Beatles – har udviklet en mesterlig evne til at tage rå, uhæmmede følelser, og omsætte dem til smukke fortællinger om kærlighed, længsel og livet selv. 

”Vi håber på at tilføje lidt mere skønhed til verden”, forklarer de. ”Vi kan ikke lade være med at skrive, synge og spille. Det er det, vi elsker.”

SUPPORT: Mads Beldring

 ‘Hvor kender du mig fra? Det er mig du synger om!’ nærmest brølede en melankolsk og meget rørt hjemløs mand gentagende gange under koncerten med Mads Beldring på Næverland festivalen for godt et år siden.

Friheden og ensomheden går hånd i hånd I Beldrings nærmest navlepillende og hudløst personlige sange, og fanbasen tæller bumser og hipsters i alle aldre der rammes i mellemgulvet når Beldring tager guitaren frem, og åbner munden.

 ‘En af Danmarks største og bedste hemmeligheder’. har formanden for fanklubben  Kaspar Kaae (Cody) udtalt. En klub der også tæller Alberte, Raske Penge, Jacob Bellens..