Café Biograf Spillested

KR. 165 / 140 + GEBYR

Køb billet

The Grenadines

SUPPORT: CAPER CLOWNS

fre 22 mar 2019 kl. 21:00

The Grenadines er ærlig, autentisk og uhøjtideligt. Bandet finder deres inspiration i fortidens store amerikanske folkhelte, og d. 16. november 2018 er de klar med deres andet album. Første single “Brighter Days” har allerede fået massiv airplay på P4.

Noget utraditionelt består The Grenadines af fem sangskrivere og to forsangere, hvilket giver bandet et ærligt og varieret udtryk. Live bliver man trukket ind i musikken af The Grenadines’ tilstedeværelse og musikalske legesyge, når de bytter rundt mellem bas, guitar, banjo og lapsteel bandmedlemmerne imellem. Bandets særlige kendetegn er de brede vokalharmonier der sagtens kan sende tankerne mod bands som Creedence Clearwater Revival og The Eagles.                                                                                                                 

The Grenadines startede tilbage i 2014, som et eksperiment. Dengang var der to dogmer. Sig ikke nej til idéer, og lad indspilning og sangskrivning ske hurtigt og umiddelbart. Det resulterede i det selvbetitlede debutalbum ​fra 2015, som blev skrevet og indspillet på blot 20 dage. Albummet blev blev modtaget flot af kritikere, og fem sange fra debuten blev spillet på DR’s radiokanaler.                                                                                                    

Dogmerne er siden lagt på hylden og selvom den umiddelbare ide stadig gør sine underværker ligger der et dybt efterarbejde med musik og tekst til grund for bandets nye sange. Ligeledes er der blevet eksperimenteret længe med indspilningen for at opnå den helt rigtige sound på hvert enkelt nummer. Det har resulteret i et mere forfinet og modent album.

Henover efteråret drager The Grenadines på landevejen som support på Carpark Norths danmarksturne og spiller et semiakustisk set hvor vokalerne vil komme helt i fokus og nøgent præsentere bandet som det gennemmusikalske og legesyge orkester de er.                                                                     

The Grenadines består af Laurits Emanuel (Fremtidsminder), Kasper Ejlerskov Leonhardt (Tidl. Wangel), Morten Fillipsen (In Memoirs), Kasper Daugaard (tidl. Lukas Graham) og Dennis Debannic (The Attic Sleepers).

 

SUPPORT

Det bliver fynske CAPER CLOWNS som spiller support til koncerten med THE GRENADINES fredag den 22. marts.
 
Det bliver en fest – 2 super fede bands på én og samme aften, bør du ikke gå glip af!
 
Caper Clowns er et super fedt indie-rock-popband, som lige nu er aktuel med deres andet album A Salty Taste To The Lake, der kom på gaden i vinter 2018.
 
Flere numre fra albummet har allerede fået en del airplay på DR`s radiokanaler – derudover er der en masse netradioer i udlandet, som spiller det nye album. Og anmelderne er begejstret – både i Danmark, England, Frankrig og USA!