Café Biograf Spillested

KR. 100 / 80 + GEBYR

Køb billet

The Beatles og Abbey Road

Ambitus og 13 Rigtige på Abbey Road

tirs 9 apr 2019 kl. 19:30

2019 markerer 50-året for udgivelsen af The Beatles’ legendariske album, Abbey Road.

I den anledning byder Per Wium og Ambitus og 13 Rigtige korene på denne helt særlige koncertaften, hvor Per fortæller om gruppen og dens musik og korene synger sange fra Abbey Road og det store Beatles-katalog. Per Wium vil som konferencier kæde det hele sammen og øse ud af sin store viden om Beatles og deres musik.

Per Wium er musikjournalist og flittig foredragsholder. Han har skrevet bogen “Beatles for alle – en introduktion til gruppens musik”.

13 RIGTIGE er et rytmisk kor med omkring 35 medlemmer med hjemsted i Tommerup. I koret arbejde med rytmisk musik lægges der stor vægt på sangglæden og energien. Korts repertoiret er nyere popsange, jazz-standards og folkesange.
Koret 13 Rigtige ledes af sanger og musiker Karen Mose.

AMBITUS er et blandet kor som har hjemsted i Glamsbjerg. Koret blev stiftet i 1995 med Kaj Nørholm som dirigent. Han blev i oktober 2009 afløst af Karen Folke Olsen.

Repertoiret spænder vidt, tidsmæssigt lige fra renæssancen til vor tid og fra kammerkor værker, hvor det ikke kan blive stort nok. Ambitus-koret ledes af organist og musikpædagog Karen Folke Olsen.