Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

SVEISTRUP BAND

SUPPORT: PET THE CAMEL

fre 20 sep 2019 kl. 21:00

Glem alt om “Tænder på dig” – den fynske sanger er gået all in på soulen.

I 2016 udgav Jakob Sveistrup albummet ‘All In/All Out’. Albummet var en tilbagevenden til hans musikalske rødder, der har fæste i soul- og funkverdenen.

Nu er næste album klar. I maj 2018 er ’In Your Face’, SVEISTRUPs 3. solo udspil, udkommet. Et album produceret af Lars Rahbek Andresen og Søren Mikkelsen. Den første single ”Break a Leg” allerede er releaset herfra.

Albummet er indspillet sammen med et ekstremt sammenspillet og sammentømret band, som de seneste år har spillet et stort antal live koncerter.

Fyns Stiftstidendes Simon Staun skrev:

”Soultransformation: Sublime Sveistrup er som forvandlet Jakob Sveistrup anno 2005 og 2017 er to forskellige sangere. Glem alt om “Tænder på dig”, pop i storcentre og melodigrandprix. Den fynske sanger er gået all in på soulen, har samlet et toptunet band og skrevet en række yderst personlige sange.” … “Han kan synge højt, lavt, dybt, varieret, sørgmodigt, sexet, soulet, poppet og rocket med den største selvfølgelighed.”

SVEISTRUP er yderst tilfreds med, at den opadgående formkurve, han har oplevet de seneste år siden udgivelsen af ”All In/All Out”, ser ud til at fortsætte med det nye album og koncerter: ’At mit publikum bliver større og større understreger, at det var den rigtige beslutning at droppe hverdagsjobbet og satse 100 procent på musikken. Jeg lever af at lave musik i dag og det er der ikke mange musikere, der kan i dagens Danmark, siger Jakob Sveistrup’.

 

SUPPORT: PET THE CAMEL

Pet The Camel (tidl. Midlands) spiller groove pop – eller de spiller i hvert fald pop! Vel at bemærke, den slags catchy popmusik, som er helt umulig at sidde stille til.

Pet The Camel har en del større og mindre koncerter bag sig – de har bl.a. været support for The Sandmen flere gange og for Saga i Amager Bio (2016), sidstnævnte koncert blev anmeldt i GAFFA af Rasmus Heide:

“Opvarmningen stod fynske Midlands (Pet The Camel) for, og de lød superskarpe og opsatte.
Med en medrivende energi og en knivskarp lyd, hvor alt sad lige hvor det skulle, gav de Bioen en god halv times iørefaldende og kompetent poprock ….Får man tjansen foran et udsolgt Amager Bio, så er det god stil at tage alle sine bedste kvaliteter med, og sådan lød Midlands (Pet The Camel). En dejlig tæt rytmegruppe bar det sammenspillede orkester solidt fremad, og forsangeren holdt os godt i hånden hele vejen. Tak for det og kom snart tilbage.”

Pet The Camel er i gang med at færdiggøre deres debutalbum, som vil komme på gaden i 2019.

 

 

BILLET

Forsalg KR. 200 / 150 + GEBYR
Dørsalg KR. 225 / 175 + GEBYR