Café Biograf Spillested

KR. 160 / 120 + GEBYR

Køb billet

Sun Day Karma

tors 16 maj 2019 kl. 20:00

Sun Day Karma leverer en melodiøs og solbeskinnet fremførelse af traditionel skandinavisk folkemusik og folkemelodier, som forenes med bandets egne kompositioner og nyfortolkninger. Sun Day Karma kan opleves til en rigtig forårs-folk-koncert d. 16. maj kl. 20.00 på Tobaksgaarden.    

Det dansk/svenske orkester Sun Day Karma har gjort det til sit speciale at fremføre og fortolke et bredt spektrum af den nordiske folke- og visetradition, hvor der pustes nyt liv i gamle viser og kompositioner; eksempelvis har Sun Day Karma arbejdet med ny-fortolkninger af sange fra Højskolesangbogen, hvor højskole-sangene bliver tilsat ny vitalitet og aktualitet.

Sun Day Karma er en sammenslutning af multi-instrumentaliser, hvor hvert af medlemmerne ubesværet behersker flere instrumenter og sang, som bidrager til en enorm alsidig lyd, samt at det tillader bandet at spille et stort udvalg af musik fra forskellige folkemusik-traditioner i én og samme koncert.

Sun Day Karma består af en erfaren gruppe af musikere. På guitar og nyckelharpa ses dansk-svenske Perry Stenbäck, der har medvirket på over 150 udgivelser som studiemusiker, og som tidligere har spillet med en stor gruppe af danske musikere, herunder Sebastian, Allan Olsen og Erann DD. Trommer og perkussion bemandes af Christine Dueholm, der ligeledes har en lang og imponerende karriere bag sig på den danske musikscene, der inkluderer samarbejde med en lang liste af danske musikere: Anne Dorte Michelsen, Anne Linnet, Bo Stief, Hugo Rasmussen, Laura Mo, Lone Kellermann, Palle Hjort, Tom McEwan, Uffe Steen og Willi Jønsson. Æblet falder som bekendt ikke langt fra stammen, og bassen håndteres af Perrys og Christines søn Robert Dueholm Stenbäck, der allerede i en tidlig alder formår at imponere med sit melodiske spil på elbassen. Lydbilledet kompletteres af Rasmus Skovgaard (guitar, lap-steel og mandolin) og Vibeke Beckett (guitar), der bidrager med yderligere lag af strengespil til kompositionerne. 

Publikum kan derfor forvente en aften i selskab med yderst kompetente musikere, der formår at aktualisere og give forårskraft til folkemusik-repertoiret, hvor vellyd og medrivende kompositioner er i højsædet.  

BILLETTER

Forsalg: KR. 160 / 120 + GEBYR
Dørsalg: KR. 185 / 145 + GEBYR