Café Biograf Spillested
SOMMERKONCERTER

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

STEPPEULVENE

Support: MICHEL BELLI

tors 12 aug 2021 kl. 20:00

Steppeulvene er tilbage med de to originale medlemmer Stig Møller og Preben samt den nye ulveunge Eik Skibdal.

Rock- og beatfans i alle aldre kan glæde sig til en aften med uddødelige klassikere fra LPén Hip, der efter sin udgivelse i 1967 kom til at stå som et symbol på ungdomsoprøret og samtidig skrev sig ind i den danske rockhistorie. Publikum kan derudover glæde sig til helt nye sange som der er planer om at få indspillet det næste års tid.

Genren er stadig syrerock og folk-rock og det store musikalske forbillede Bob Dylan er stadig det samme. Steppeulvene anno 2021 består også stadig af de to originale medlemmer Stig Møller på vokal og Preben Devantier på trommer men har nu fået en ny ulveunge nemlig Eik Skibdal på vokal og bas med på holdet.

Som noget helt særligt agerer Michel Belli denne aften support til bandet. Belli spiller til dagligt med bandet Den Syvende Søn, som han siden deres første album i 2013 har helliget sig til at spille med. Men det sidste halvandet år har han været en del af Roots machine, hvor et kollektiv af sangere en gang om måneden mødes på Mojo i København for at spille deres egne sange solo for publikum. Og det har givet ham blod på tanden og har givet ham lyst til at tage ud og spille alene. Det at sidde alene med sit publikum og spille sangene som de er skrevet, er noget særligt og meget intimt. Det har jeg aldrig turdet gøre før, men jeg har virkelig lyst og mod på det nu hvor jeg har prøvet det – udtaler han. Belli har spillet professionel musik siden han var 20 år gammel og denne aften byder han på sange fra sit store bagkatalog der i alt tæller fem albums og som bl.a. indeholder sange han har skrevet til sin far.