Café Biograf Spillested
Support: MICHEL BELLI

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

STEPPEULVENE

Support: MICHEL BELLI

fre 18 dec 2020 kl. 20:00

Danmarks mest legendariske rockgruppe fra hippetiden, STEPPEULVENE er tilbage med de 2 originale medlemmer Stig Møller og Preben Devantier og den nye ulveunge Eik Skibdal.

Trioen vil live lufte de uddødelige klassikere fra “Hip” og helt nyt materiale som bandet over det kommende år forventer at indspille med henblik på udgivelse. Rock og beat fans i alle aldre kan glæde sig til genhør med “Itsi Bitsi”, 0-0-0, Dunhammeraften og alle de andre….

Steppeulvene er allerede bekræftet på hippiefestivalen Kun For Forrykte Festival – hvor de er godt på vej til at blive husorkester…

Steppeulvene anno 2021 består af Stig Møller, vokal og guitar. Preben Devantier, trommer, og Eik Skibdal, vokal, og bas.

LINE UP
Stig Møller: Guitar og Vokal.
Preben Devantier: Trommer
Eik Skibdal: Bas og Vokal.

 

Support: MICHEL BELLI

“Det at sidde alene med sit publikum, og spille sangene som de er skrevet, er noget særligt og meget intimt. Det har jeg aldrig turdet gøre før, men jeg har virkelig lyst og mod på det nu hvor jeg har prøvet det.” – Michel Belli

Michel spiller til dagligt med bandet Den Syvende Søn. Han har siden deres første album i 2013 helliget sig at spille med bandet. Men efter at have været en del af Roots machine det sidste halvandet år, hvor et kollektiv af sangere en gang om måneden mødes på Mojo i københavn, og spiller egne sange solo for publikum , har Michel fået en stor lyst til at tage på tur alene.

Michels repertoire vil byde på sange fra hans bagkatalog der tæller fem albums. De sange og nogle af de sange han har skrevet til sin far, vil der blive plads til på en sådan aften. Og hvis aftenen inspirerer til det er der også mulighed for at spille nogle af de sange der har haft indflydelse på Michel musikalsk.

Michel Belli har spillet musik i mere eller mindre professionel sammenhæng siden han var 20 år. I 2007 udsendte han sit første album ”The reason i’m not evil” og i 2010 ”Tælle til ti”. Michel dannede bandet Den Syvende Søn i 2011 og de har udgivet tre album. Det seneste ”Trods” kom her d.27 marts 2020.