Café Biograf Spillested

KR. 150 / 110 + GEBYR

Køb billet

SØREN KROGH & BAND

Vinder af Danish Music Award Folk-prisen 2016

lør 28 sep 2019 kl. 20:30

Søren Krogh har med sit nye band og produceren, Dennis Ahlgren været i studiet og indspille en stak nye sange til det nye album. ”Hvorfor Globus, kunne man spørge … fordi vi kommer hele vejen rundt.

Jeg blev skilt for nogle år siden, og det kom der heldigvis nogle sange ud af. Sange om kærlighed og smerte. Men også sange om at være på røven, på rejse, på vej ud i det blå og på jagt efter nye eventyr”, fortæller Krogh.

Den første single, som også bærer titlen Globus, var før udgivelsen i rotation på DR og blev spillet flere gange dagligt på P5. Herefter fulgte hele 3 rotationer.

Krogh har fået nyt orkester, som rører grundigt rundt i roots/americana/ bluesfolk-gryden under indspilningerne af de spritnye sange, som udgør det nye album. Orkestret består foruden Krogh af: Janus Bechmann (guitar, dobro og banjo), Dennis Ahlgren (Mandolin, banjo mm) og Jens Kr. Dam (cajon og percussion)

”Det er lige før, at vi sidder i rundkreds og spiller”, siger Krogh ́en spøgefuldt og fortsætter. ”Nej, vi spiller bare sangene helt håndholdt og garanteret ikke på samme måde to gange. Mine musikere er fantastiske, og vi kunne godt bytte rundt på pladserne – vi spiller på det hele. Og det kommer til at dampe af nærvær, spontanitet og stor musikalitet”.

Som koncertnavn er Krogh en stor musikalsk oplevelse, men han er altså også bare en af musikbranchens bedste historiefortællere. Ikke for ingenting at han ofte karakteriseres som Niels Hausgaards arvtager.

”Nu har jeg aldrig opfattet mig selv som sanger”, sagde Krogh da han modtog Danish Music Award-folk-prisen i 2016 som årets sanger … og fortsatte: ”Men måske mere som historiefortæller…”

Folkesanger er måske egentlig mere rammende. Krogh modtog i øvrigt en Danish Music Awards i 2013 som årets sangskriver.

 

PRESSEN SKREV

”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”
(Peter Nørgaard, Ekstra Bladet)

”Danmark har fået endnu en Benny Andersen, der med musikalsk pensel formår at male danskheden til genkendelighed med valg af humor, temaer og toner”
(Rikke Carlsson, Arbejderen)

 

 

BILLET
FORSALG KR. 150 / 110 + GEBYR
DØRSALG KR. 175 / 135 + GEBYR