Café Biograf Spillested

KR. 170/120 + GEBYR

Køb billet

Smokey and the Mirror + Sentimentals

SUPPORT: Niels Nisse Borup & Martin Otto

fre 16 mar 2018 kl. 20:30

Smokey & The Mirror er ægteparret Bryan og Bernice Hembree fra Fayetteville, Arkansas. De turnerede i 7 år i USA som medlemmer af offolk/bluegrass-trioen “3 Penny Acre”.

Ovenpå succesen med 3 Penny Acre har Bryan og Bernice skabt Smokey & The Mirror, som er inspireret af deres forkærlighed for tidlig rock ’n’ roll, country og R&B.

Bandet indspillede i november 2013 et live-album med deres samarbejdspartner gennem flere år, Daniel Walker (klaver). Albummet – udgivet på Goose Creek records – blev optaget over tre aftener på tre forskellige spillesteder: Mucky Duck (Houston), Cactus Cafe (Austin) og The Blue Door (Oklahoma City). Den spontane tilgang fortsatte i juni 2014 i studiet.

Sammen med et band bestående af Daniel Walker (klaver), Terry Ware (guitar), Nooch Carnuccio (trommer) og Travis Linville (lap steel guitar), gik ægteparret i studiet for at indspille en 3-dages session i Breathing Rhythm Studios i Norman, Oklahoma. Resultatet er albummet ”Thin Black Line”, som blev optaget live på 2” spolebånd.

Smokey & The Mirror turnerer konstant som duo, og ofte som fuldt band med Ryan Pickop (trommer), Terry Ware (guitar) og Daniel Walker (klaver).

Familien Hembree er desuden medstiftere af Fayetteville Roots Festival i deres hjemby Fayetteville, Arkansas.
På denne aften vil det være The Sentimentals som akkompagnerer.

 

SUPPORT

Niels Nisse Borup og Martin Otto, har spillet sammen i lang tid, men udvikler sig hele tiden, senest er der kommet en mere ægte folk tone, i duoen, ved hjælp af en footstomp(gammel kuffert) og en guitar banjo. Lyt til nummeret SpytKaj! Det hele kommer af en ægte glæde ved at spille og synge!

AFTER PARTY

Cafe Tobaksgaarden har åbent efter koncerten – og her kan alt ske! Måske venter en hyggelig jam-session…?