Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

Schneidermann & Ramhede

mere eller mindre jazz

fre 14 maj 2021 kl. 20:00

Niklas Schneidermann og Anders Ramhede behøver som medlemmer af Magtens Korridorer vel ikke nærmere præsentation.

Anders Ramhede er jo i dén grad kendt som hårdtslående og knivskarp trommeslager i Magtens Korridorer! Men han kommer fra jazzen og har endda gået til det omme i USA i gamle dage. Nu vender han tilbage til jazz-rødderne.

Med sig har han Niklas Schneidermann omme fra arbejdet i Magtens Korridorer. Udover det alle ved, har Niklas osse som solo-artist og sanger udgivet to albums, hhv. “Runaway” i 2016 og “Udansk//Nudansk I//II” i 2018 med ca. 50 efterfølgende koncerter rundt i hele landet.

Ved siden af deres i dén grad fortsatte virke i Magtens Korridorer tager de nu på tur med et helt nydannet band for at præsentere, fortolke og fremføre det bedste af det kendteste jazz med et strejf af rock – og omvendt!

Naturligvis leveret med et glimt i øjet og serveret med en kølig pilsner samt almindelig pral og historier fra de varmere lande.
I jazzens anledning har de allieret sig med verdenseliten i form af pianisten Jesper Hertz og kontrabassisten Søren Lund, som begge er “rigtige” musikere. Slå det selv op på Google 😉

Ensemblet har netop spillet debutkoncert på jazzklubben Holms i Middelfart, hvor den unge sangerinde, Monika Miftaraj, velsignede såvel orkester som publikum med sin smukke, klare stemme og sine præcise og velafmålte fraseringer.